8/20/2013

Raitaa ja tulipunaisia ruusuja

 Raitamania sen kuin jatkuu! Nappasin Kodin 1:stä viime keskiviikkona sohvallemme uuden tyynyn ja se on jälleen mikäpäs muukaan kuin, no raidallinen! Tuohon sekaan ajattelin vielä tässä tulevan syksyn aikana lisätä tumman harmaan tai mustan tyynyn, sillä kokonaisuus on vielä aika vaalea. Kesäaikaan pidän vaaleasta kokonaisuudesta todella paljon, mutta syksyn tullen on mukava tuoda vähän lisää tummuutta myös sisustukseen, tulee paljon kotoisampi fiilis.
Villainen viltti on löytänyt jälleen paikkansa sohvalta ja siihen on ihanaa kolean vesisateen tullen käpertyä. Ostin sen viime vuonna Stockmannilta ja viltti oli ainakin viime talvena erittäin kovassa käytössä. Se on vain niin lämmin, vilukissan lemppari! Villasukatkin kaivoin viikonloppuna kaapin kätköistä. Nyt on siis virallisesti syyskausi avattu. ;)





Viikko sitten saamani ruusut ovat muuten vieläkin oikein loistoterässä! Olen antanut niille kylmää vettä, joten ne ovat säilyneet oikein hyvin, eivätkä ihan heti auenneet. Kukat piristävät joka päivä! 




Leppoisaa tiistai-iltaa! :)

12 kommenttia:

  1. Olen varmaan jättänyt saman kommentin miljoona kertaa blogiisi, mutta teillä on ihan liian kaunista! Epäreilua suorastaan. :) Ruusut ovat kyllä ihania, saavat hymyn huulille. Täälläkin ollaan kallistumassa raitamanian puolelle, tosin monet haaveilemani tuotteet ovat vielä kaupassa. ;) Tuo sivupöytä on aika hauska, joskus sitä itsekin taisin ihailla, mutta ei ole tullut hankittua kuitenkaan. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voi kuinka kommenttisi lämmittikään taas mieltä! Kiitos kovasti Mira. :) Heh, ei meillä ihan joka hetki tuolta näytä. ;) Raidat ovat kivoja, olen siis nyt ihan hulluna niihin, hamstraan kaikenlaista raidallista tavaraa meille koko ajan. :D Kodin 1Stä löytyy tosi kivoja raitajuttuja, kannattaa käydä sieltä katsomassa. Sivupöytänä tuo toimii vallan mainiosti, oikein kätevä. :) Ihanaa viikon jatkoa myös sinne!

      Poista
  2. Aivan ihana blogi sinulla, arvasin että jatkat kirjoittelua jossain muualla sen vanhan blogisi jälkeen. Tällä kertaa kesti aika kauan löytää tänne, vaikka olenkin kesällä surffaillut monissa uusissakin blogeissa. Ihana oli löytää tänne, teillä on niin kiva koti, kuvia siitä katselee kyllä ihan mielellään:) Tämä ilta treenien jälkeen sujuikin oiken nopeasti lukiessani melkein koko blogin lävitse:) Kivoja kuvia ja tuttuja juttuja löytyi, sekä tietysti myös paljon uutta ja ihanaa. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, en tiedä mitä sanoa! Ihanaa, että löysit tänne, olen siitä kyllä iloinen. Toivottavasti jaksat juttujani lukea ja saat nyt palasia arjestani sitten tätä kautta. :) Kiva, että ilta sujui sitten mukavasti vanhoja postauksia lukien! Ihanaa viikkoa myös sinne. <3

      Poista
  3. Tosi kivan näköistä :) Onko teidän sohva Ikean malli vai jokin muu, näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ei taida olla Ikeasta, se on jo monta vuotta vanha sohva ja alkuperää en valitettavasti juuri nyt muista. Saimme sen aikoinaan vanhemmiltani, he kun eivät sitä enää tarvinneet. :)

      Poista
  4. Aivan ihana koti teillä ja mahtava, tyylikäs blogi sulla :) ihastelen näitä sun kuvia. Yritin etsiä blogilistalta mutta en löytänyt sua. Haluaisin jatkossakin pistäytyä täällä juttujasi lukemassa :)

    Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kiitos sinulle Susanna ihanasta kommentista. :) Blogini löytyy kyllä blogilistalta, tässä sinulle linkki: http://www.blogilista.fi/blogi/from-sarafina-with-love/98532. Tervetuloa blogiini toistekin! :)

      Poista
  5. Ihanasti sisustettu, iski sisustuskärpänen näitä kuvia katsellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Culturelle! :) Ja voihan vitsit, ei muuta kuin sisustamaan vaan. ;)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)