8/14/2013

Torilla

Kävimme viikonloppuna ravintola alppi torissa syömässä. Tarkoitus oli mennä Punavuoressa olevaan samaiseen ravintolaan, mutta suunnitelmiimme tulikin pari muutosta ja päädyimme sitten alppi torille. Ruoka oli todella hyvää ja ulkonakin tarkeni istuskella oikein loistavasti. Minun ruoka-allergiatkaan eivät tuottaneet ongelmia keittiölle, se onkin aina todella iso plussa. ;) Joten sain syödäkseni haluamani annoksen pienillä muutoksilla. 

Mekolla tarkeni todella hyvin, sillä ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Taitaa olla muuten ehkäpä aika viimeisiä hetkiä kun pelkällä mekolla ja bleiserillä tarkenee, mikäli sääennustuksiin on luottaminen.Bleiseri Zara,  Mekko, erittäin vanha,  Kengät Tory Burch
 Laukku Lv, Koru MbMJ

Lempparikoru on ollut koristamassa rannettani koko kesän ajan! Keltainen bleiseri tuo kivaa piristystä harmaan mekon seuraksi. Vähän sillisalaatti asu kun laukku ja kengät ei ihan mätsää väreiltään, mutta eipä se aina niin vakavaa ole! Nuo Toryt on vaan niin mukavat jalassa, joten niitä on tullut pidettyä oikein urakalla koko kesän ajan. :) Ensi kesäksi olisikin kiva saada uudet Toryt, mutta tietenkin jossakin muussa värissä.

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo terassikuva sinusta! :)

  Ps. Blogistani löytyy huomenna haaste sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että kiitos! :) Kävin kurkkailemassa ja vastailen haasteeseen kyllä ehdottomasti - kiitos siitäkin. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)