8/01/2013

Créoles

Kotimatkalla poikkesin lentokentällä taxfreessä, niin kuin aina lentokentällä ollessani, taitaa olla aika must-juttu monellekin naiselle? ;) Kosmetiikkavarastoni on ihan hyvällä mallilla, joten lymysin hyllyjen välissä lähinnä kynsilakkoja katsellen. Tarkoitukseni oli ostaa perinteinen kirkkaanpunainen lakka, sellainen kun uupuu tämän tytön kynsilakkakokoelmasta, mutta nähtyäni tämän herkullisen värin, en vain voinut vastustaa sen ostamista! Vielä kun poikaystäväni ilmaisi mielipiteen, oli valinta tehty.

Diorin créoles-lakka on sävyltään niin upea, se sopiikin loistavasti ruskettuneen ihon kaveriksi! Eikös vain? Minulla on entuudestaan muutama Diorin lakka ja itselläni ne ovat ainakin kestäneet todella hyvin. Lisäksi kynsilakan sävyt ovat syviä ja lakka peittävää, joten muutama ja jopa yksikin lakkakerros riittää tuomaan oikean sävyn kynsille. Lopuksi lakkaan kynnet aina päällyslakalla, silloin lakka kestää hyvänä todella pitkään!

Italialainen kosmetiikkamerkki Kiko on itselleni aika uusi tuttavuus. Vierailin kyseisen merkin liikkeessä Arezzossa olessamme ja nappasin sieltä mukaani Skin Glow-rasvan. sitä levitetään meikkivoiteen alle ja se tuo iholle kauniin hehkun. Olen nyt kokeillut tuotetta muutaman kerran ja voin sanoa, että ei lainkaan hullumpi! Lisäksi ostin samalla kertaa turkoosin kynsilakan, sitä en ole tosin vielä ehtinyt testaamaan. :)

Hieman vaihtelua reissuaiheisiin postauksiin. Niitä kun olisi tarjolla vielä ainakin pari kappaletta, toivottavasti ette vain kyllästy! Lupaan kyllä postailla niiden välissä muitakin juttuja. :)

Kivaa tortai-iltaa! Täällä sitä vietetään leipomalla itsepoimituista mustikoista mustikkapiirakkaa. 

4 kommenttia:

  1. Ihanan oloinen blogi sulla :) Mäkään en ole tuosta Kikosta kyllä kuullut. Pitääkin tutustua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kovasti Emilia! :) Kävin myös vastavierailulla ja tykkäsin myös sinun blogistasi. Joo, kannattaa tutustua, ainakin toi yks tuote toimii oikein hyvin, joten ensivaikutelma on ihan hyvä! ;)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)