8/14/2013

Tuolirakkaus


Olen niin ihastunut tähän Hayn about a chair tuoliin! Kotiuttaisin tämän oitis todella mielelläni ja valkoisen värisenä, mutta mustaakin olen kyllä miettinyt. Se on vain niin yksinkertaisen kaunis puunvärisine jalkoineen. Tosin en ole vielä ainakaan koeistunut tuolia, joten en tiedä onko se miten mukava? Sopisi meille täydellisesti eteiseen tai työpöydän tuoliksi, kunhan ensin saisimme vain sen työpöydän hankittua. Siinäpä muuten vasta murheenkryyni, sopivan mittaista ja tarpeeksi kapeaa ei vain millään tahdo löytyä. Veljeni heitti ilmoille, että sellainen on helposti itse tuunailtavissa, joten se taitaakin olla viimeinen oljenkorsi, jos sopivaa emme löydä. Työpöydän tarvitsemme aika piakkoin, sillä kohta meitä on kaksi koululaista ja työskentelytilaa kouluhommia varten tarvitaan erittäin kipeästi!

Sisustusvimma sen kuin kasvaa ilmojen ollessa näin synkät. Kotia on niin kiva laittaa ja oikeastaan rentoudun kun suunnittelen sisustusjuttuja. Lupasin siskolleni, että autan häntä laittamaan huonettaan uuteen uskoon. Siitä onkin tovi kun hänen huonettaan on päivitetty. Hänestä on kasvanut ihan hetkessä jo niin iso ja vanha, joten pikkutytön verhot sun muut saa oitis lähteä vaihtoon!

4 kommenttia:

 1. Tuo tuoli on todella kaunis! Olen itsekin haaveillut siitä. Meillä on kuitenkin töissä noita tuoleja neuvottelutilassa ja petyin niissä yhteen ominaisuuteen. Tuoli on hyvin muotoiltu ja tukee selkää mainiosti, mutta tämmöiselle lyhykäiselle nuo "käsinojat" ovat hankalasti. Kyynärpäät eivät oikein asemoituneet tuolin sisäpuolelle tai käsinojan päälle, joten esim tietokoneella kirjoittaminen vaati hartioiden jatkuvaa kohottelua ja asennon etsimistä. Varmastikin ongelmaa ei ole, jos on pidempi, toisin kuin allekirjoittanut... Tietysti pöydän korkeuskin saattoi olla väärä. Mutta kannattaa tosiaan testailla työpöydän ääressä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oi tuo on kyllä hyvin kaunis tuoli! :) Kiitos kun kerroit kokemuksistasi, juurikin sen takia en uskalla hankkia tuolia kun en ole siinä vielä ikinä kertaakaan istunut. Itselläni on aika pitkät kädet pituuteni nähden, joten voi ehkäpä olla ettei se olekaan ongelma? Hmm, pitää silti mennä testailemaan tuolia vaikkapa Stockalle. Sitten pitää hankkia se tuoli missä ei ole lainkaan käsinojia. ;)

   Poista
  2. Onneksi vaihtoehtoja löytyy, varmasti saat upean tuolin kotiisi! Ja juuri näin oletan, kaikille tuo ei ole ongelma, tällaiselle lyhykäiselle kyllä! Mutta tosiaankin käy istumassa ja testailemassa, sehän voi olla kuin sinulle tehty.

   Poista
  3. Välillä tuntuu, että niitä vaihtoehtoja on ihan liikaa, joten valinta on aina todella vaikea tehdä! ;) Pitää käydä testailemassa tuolia, niin voin joko haaveilla siitä lisää tai laittaa sen ei-listalleni, mikäli se ei sovikaan. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)