8/10/2013

Must-jutut syksyä ajatellen

On se vain kumma, miten nopeasti aika menee. Vastahan malttamattomana odottelin kesää saapuvaksi ja nyt se on jo lähes ohitse. Ajattelin tehdä pienen yhteenvedon kesästäni kuvien muodossa, mutta sitä ennen pieni katsaus syyshankintoihini. 
Vaatekaappini on aika hyvällä mallilla, perusvaatteita olen yrittänyt pikkuhiljaa kerryttää ja samalla olen kasannut turhia ja käyttämättä jääneitä vaatteita tulevaa siivouspäivän kirpparia varten. 

Muutaman jutun ajattelin kuitenkin tulevaksi syksyksi itselleni hankkia. Toinen niistä on lyhyt villakangastakki ja täydellisen yksilön bongasinkin jo Zarasta. Minulla on jo olemassa musta villakangastakki, mutta se on hieman pidempi ja tykkäänkin käyttää sitä kylmemmillä ilmoilla hameen tai mekon kanssa. Kaipailin jo viime syksynä/talvella hieman lyhyempää takkia, joka sopisi niin kouluun kuin kaupunkipäivän rennon asun kanssa. Nyt on siis viimeistään aika hankkia moinen takki omaankin vaatekaappiin!

Toinen must-juttu on uusi huivi. Viime talvena hankin itselleni Mulberryn Jaquard-huivin klassikkovärisään ja sitä tulikin pidettyä koko talven ajan hyvinkin ahkerasti. Nyt nopea katsaus huivikokoelmaani kertoo, että kaapistani uupuu harmaa huivi. Olen jo aikaisemmin muutamalla ihastellut Louis Vuittonin aivan mielettömän ihanaa Logomania-huivia ja päätin, että siihen satsaan vielä tämän vuoden puolella! Se sopisi hyvin monen asun kanssa ja olisi tarpeeksi lämmin syksyn viimoihin ja jopa kylmällä
 talvipakkasellakin.


Tein myös pienen "tilauksen" Saksassa minilomalla oleville vanhemmilleni, sillä löysin nettiä selatessa aivan ihanat nilkkurit syksyksi. Niistä lisää myöhemmin, mikäli sellaiset vanhempani reissultaan löytävät. Meillä kun ei ainakaan toistaiseksi kyseistä kauppaa Suomessa ole, jonka valikoimasta täydelliset syysnilkkurit löysin. 

Muuten tämä neiti on jo aika valmis tulevaa syksyä varten! Mottoni onkin hyvin monessa jutussa, että less is more, ja niin se on tässäkin asiassa. :) Miltä teidän syysvaatekaappi näyttää? Onko teillä joitan must-juttuja saatava tulevaa syksyä varten?

2 kommenttia:

  1. Kävin perjantaina Jumbon Zarassa ja ihania syystakkeja kultaisilla napeilla oli tosi paljon. Oli lyhyttä ja pitkää takkia, mustaa ja vaaleampaa. Täälläkin kyllä sormia syyhytti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä Zarassa oli kyllä vaikka miten paljon kauniita ja ihania takkeja! Oivoi <3 Ehkäpä pitää ensi viikolla käydä nappaamassa jo oma, ettei vaan jää ilman! Zarassa kun tuntuu koot menevän todella nopeasti ja en haluaisi jäädä ilman takkia. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)