8/26/2013

Takana rentouttava viikonloppu

Lähdimme perjantaina jo hyvissä ajoin mökkimatkalle, mutta ruuhka hidasti sen verran, että olimme vasta aika myöhään perillä. Vaihdoimme rennot vaatteet päälle, sytytin kynttilöitä, laitoimme saunan päälle ja teimme ruokaa. Ilta venyi aika myöhäiseksi, mutta onneksi lauantaina ei ollut kiirettä minnekään, joten myöhäinen nukkumaan meno ei lainkaan haitannut. 
Lauantaina sää oli mahtava! Mittari kohosi hellelukemiin ja nautimme lämmöstä niin terassilla lehtiä lukien kuin kylän torilla kahvia nauttien. Ulkoilimme lauantaina myös, sillä kävimme poikaystäväni kanssa lenkillä sekä marjastamassa. Vanhempani saapuivat lauantaina seuraksemme mökille, mukanaan ihana pieni karvapallero. <3 Isäni teki herkullista loimulohta ja nautimme illallisen ulkona. Yöllä istuimme vielä nuotion ääressä viiniä juoden ja yhdessä aikaa viettäen. Sunnuntaina heräilimme myöhään ja maittavan brunssin jälkeen oli aika suunnata jälleen metsään marjajahtiin. Saaliimme oli ihan kiitettävä ja eilen illalla kotiin tullessamme tein vielä tuoreista mustikoista mustikkapiirakkaa. :) Ihanan viikonlopun voimin aloitin tänään opiskelun ja ensimmäinen päivä menikin oikein hyvin, turha sitä oli yhtään eutkäteen stressata. 

Mukavaa uutta viikkoa myös sinne! :)

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia!<3
  ps/ blogistani löytyy sinulle haaste!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elle-Marie! :) Ja kävin kurkkaamassa haasteen, vaikutti todella kivalta, kiitos siitä. :)

   Poista
 2. Oi. Oioioi mitä ihania kuvia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva jos tunnelma välittyi myös sinne. :)

   Poista
 3. Ihana tuo lasitettu kaiden teidan portaissa! Jos itsellani on joskus mahdollisuus remontoida tai rakentaa talo niin lasi olisi ehdottomasti yksi kayteyimpia materiaaleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sofia! Sama täällä, lasi on materiaalina omakin suosikki. Oikein käytettynä se luo niin paljon avaruutta ja tilaa. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)