8/08/2013

Our bedroom

Ajattelin aloitella pientä postaussarjaa meidän kodistamme. Viime postauksessa näkyi parvekkeemme, tässä olisi nyt palasia makuuhuoneestamme. Asumme 40m2 vuokrakaksiossa lähellä kaupunkia, mutta kuitenkin erittäin rauhallisella seudulla. Paikkaa ympäröi meri ja vehreys.

Makuuhuone sijaitsee olohuoneen vieressä, isossa syvennyksessä. Sinne mahtuu helposti iso parisänky ja todella iso vaatekaappi. Lattioille jää tilaa seiniin kiinnitettävien yöpöytien ansiosta. Ne tuovat lisää tilan tuntua ja ilmavuutta. Joku saattaa muistaa, että ne ovat ennen olleet ruskeat. Saimme ne edellisiltä asukkailta, enkä oikein rehellisesti sanottuna pitänyt niistä kovinkaan paljon. Sain tuossa ihan hetki sitten niistä oikeasti tarpeekseni ja maalasin ne valkoiseksi. Näyttävät nyt niin paljon paremmalta!
Ovena toimii "haitariovi", vai miksi tuollaista vedettävää ja tavallaan kasaan saatavaa ovea kutsuisi? Se on siitä kätevä, että olohuonetta voi jatkaa tavallaan vähän makuuhuoneenkin puolelle, mutta tarvittaessa on saatavilla myös oma erillinen tila. Välillä kun toinen haluaa mennä aikaisemmin nukkumaan tai on vain muuten vain oman tilan tarpeessa. Makuuhuoneessa on yksi iso ikkuna ja siihen paistaakin suoraan aamuaurinko. Tila on yhtenäinen kotimme muunkin sisustuksen kanssa, sillä päävärinä toimii valkoinen, mutta petaus ja pienet esineet tuovat sinne väriä. Sänkymme yläpuolella on mummini maalaama taulu, jonka valitsimme ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. 

Ikkunalaudalle on eksinyt jo kynttilöitä tulevaa syksyä varten. Ikkunalaudalla on myös lukulamppu sekä eräs kortti valkokuvakehyksissä. Tray-pöytä seilailee ympäri kotiamme, tällä kertaa se on löytänyt tiensä makkariin.
Lattialla minun puolellani on alkanut muodostua pientä lehtikasaa, sillä etsin hieman inspiraatiota erästä tulevaa sisustusjuttua varten. Muutaman vanhan deko-lehden sain veljeltäni, niitä olenkin nyt parina iltana selaillut.

Siinä on nopea katsaus makuuhuoneeseemme. Hyvin vaalea ja raikas tunnelma saa minut ainakin rauhoittumaan ja vaipumaan helposti unten maille. <3

8 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniin näköistä teillä on makkarissa! :) Värimaailma on kyllä just eikä melkein tämän tytön mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Pauliina! :) Tykkään aika yksinkertaisesta sisustuksesta, varsinkin vielä näin kesäaikaan, mutta sitten syksyllä saa olla vähän vielä lämpimämpiä sävyjä, muhkeita tyynyjä ja muuta sellaista. :)

   Poista
 2. Oi kun kiva postaus! Ja niin kauniin näköistä! Nuo yöpöydät/hyllyt ovat kyllä niin hyvä idea ja tuovat paljon lisätilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Dahlia! Joo itse ainakin tykkään lueskella kaikenlaisia kotipostauksia, joten ajattelin jakaa niitä ainakin täällä. :) Ne ovat tosiaan kätevät ja nyt valkoiseksi maalattuina myös omaankin mieleen. ;)

   Poista
 3. Vautsi miten ihanan näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Emilia! :) Ihanaa lauantaita sinulle. :)

   Poista
 4. Ihanasti oot sisustanu! Ja noi edellisen postauksen parvekekuvat on kans kivoja! Just tommosella parvekkeella olis mukava lukea hyvää kirjaa ja juoda teetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Sanna! Parvekkeella on tuulut kyllä oltua koko kesän ajan, aina kun vain mahdollista. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)