9/10/2014

Vielä kerran

 Viimeisiä hetkiä tämän kodin parissa viedään, kun muuttopäivään on enää vain kaksi yötä. Koti alkaa täyttyä muuttolaatikoista ja kaapit alkaa olla aikalailla tyhjennetty. Tänään pitäisi saada astiat ja loput vaatteista pakattua, sillä huomisen illan olen kiinni työjutuissa ja jotenkin en rehellisesti täysin luota siihen, että poikaystäväni saisi kaikkia astioita pakattua yksin huomisen illan aikana.

Huomenna iltapäivällä saamme jo uuden kodin avaimet, enkä millään malttaisi odottaa, että pääsemme käymään asunnolla! Kävimme siellä n. 3 viikkoa sitten ennen kuin sanoimme ottavamme kyseisen asunnon, joten muistikuvat ovat aika hämäriä koko kämpästä. Pohjapiirrustuksen kanssa olen jo hieman ennakkoon suunnitellut ja hahmotellut huonekalujen paikkoja, mutta uskon, että kun muutto on saatu hoidettua, alkaa tilan hahmottaminen olemaan helpompaa ja näin ollen kalusteiden paikat myös selkiintyä. Meillä on paljon vähemmän huonekaluja kuin asunnon edellisillä asukkailla, joten uskon, että asunto senkin takia näyttää varmasti hieman erilaiselta kun tuomme omat huonekalumme ja tavaramme sisään. Viimeiset päivät putkiremontin kanssa ovat olleet haastavia kun tietää, että kohta pääsee kaikenlaisen remontin keskeltä pois. Poraäänet ovat ainakin hetkeksi aikaa poissa ja aamuisin saa nukkua ilman herätystä seinän takana olevaan kovaan meluun ja ikkunan alla viikonloppukuulumisiaan ennen aamuseitsemää päivitteleviin työmiehiin.

Tässä muutama kuva arkistojen kätköistä meidän tämän hetkisestä, ihan kohta vanhasta Lauttasaaren kodista:


Muuttopäivänä reilu kaksi vuotta sitten olohuone näytti tältä kun tavaroita kannettiin sisään:


Olemme viihtyneet tässä asunnossa ihan mielettömän hyvin, mutta nyt on vain aika siirtyä eteenpäin ja jälleen hieman tilavampaan asuntoon. Myös alue on yllättänyt todella positiivisesti ja emme poissulje aluetta tulevaisuudessa oman asunnon hankinnan koittaessa. Lauttasaari on ollut rauhallinen, viihtyisä ja mukava paikka asua. Upeat lenkkeily- ja ulkoilumahdollisuudet ovat olleet vain plussaa! Pyörällä keskustaan on mennyt ihan hetkessä ja lähi k-extra on pelastanut monet kerrat, varsinkin iltaisin ja pyhinä. Onneksi kauas ei tarvitse muuttaa ja pääsemme taas askeleen lähemmäs keskustaa. :)

2 kommenttia:

  1. Voi Laruhan on ihana <3 Tsemppä muuttoon!

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihan mahtava blogi ! sait uuden lukijan :)

    <3 : leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)