8/30/2013

Our kitchen

 Jatkoa pieneen "postaussarjaan" jossa olen esitellyt meidän kotiamme. Aikaisemmin olen esitellyt niin makuuhuonettammeparvekettamme kuin olohuonettammekin  ja tässä tulisi vuorostaan vilaus meidän keittiöön. Pidimme keittiöstä jo ensikertaa sen nähdessämme, loistavassa kunnossa oleva keittiö on iso plussa kun vuokra-asunnosta on kyse. Keittiö sijaitsee olohuoneemme oikealla puolella ja sen voisi sanoa olevan keittokomero. Mistään ihan pienestä kopperosta ei kuitenkaan ole kyse, mutta ei se kuitenkaan mikään suurkeittiö ole. Mukavasti löytyy kaivattua kaappitilaa ja laskutasoa löytyy myös mikä on kyllä kokkailujen lomassa ehdoton juttu.

Siistin keittiötämme hetki sitten niin, että laitoin vähemmälle käytölle jääneitä kodinkoneita kaappiin, sillä esimerkiksi leivänpaahdinta ei tule joka päivä käytettyä. Sen voikin sitten tarvittaessa helposti kaivaa esille.

Kaappien päällystät ovat päässeet käyttöön, sillä kaikkia lasikulhoja ei saa mitenkään mahdutettua kaappien sisälle kun astiamme vievät niin paljon tilaa. Myös keittokirjat löytyvät hyllyn päältä.
Arkiastioina ovat Arabian Koko-sarjan astiat. Kovasti löytyy sinisiä astioita, ne sainkin lähes kaikki aikoinaan ylioppilaslahjaksi. Tarkoituksemme onkin kerryttää astiastoa sarjan valkoisilla yksilöillä, mutta se ei ole kovinkaan nopeasti edennyt hanke. Mutta hiljaa hyvä tulee, noilla olemassa olevilla kun pärjäämme vallan mainiosti. :)Sellainen keittiö meillä on! Iso plussa tulee myös siitä, että keittiöstä löytyy iso ikkuna parvekkeellemme, joten luonnonvaloa riittää ja keittiökin tuntuu valoisalta ja raikkaalta.

2 kommenttia:

  1. Vauu ihana keittiö, täydellinen vuokrakämppään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti Jennifer! Niinpä, vuokra-asunnoissa kun yleensä on aika tylsiä keittiöitä ja huonokuntosiakin, niin olimme todella positiivisesti yllättyneitä, että tästä asunnosta löytyi näinkin kivan näköinen keittiö. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)