8/05/2013

Parvekkeella

 Olen ihan kokonaan unohtanut vilauttaa täällä niitä jo aikaisemmin luvattuja parvekekuvia! 
Vielä ennen kesää, oli hakusessa pienet parvekekalusteet. Kriteerit taisivat olla liian kovat, sillä mieluisia ei tuntunut löytyvän mistään. No, kesän ollessa jo pitkällä turhauduin ja päätin, että nyt ne kyllä hankitaan.  Eipä tullut meille valkoisia parvekekalusteita (niinkuin suunnitelmissa alunperin oli), sillä kotiutimme ruskeat. Ajatuksena oli että nuo maalattaisiin, mutta ainakaan vielä emme ole saaneet sitä tehtyä. Ja oikeastaan eipä tuo ruskeakaan lainkaan hullummalta näytä kun kokonaisuus on muuten niin vaalea.

Parvekkeelta löytyy siis pieni pöytä ja kaksi tuolia aamupalahetkeä varten sekä sen lisäksi sohva, jonka saa tarvittaessa myös kahdeksi isoksi nojatuoliksi. Lattia on päällystetty lautalaatoin, mutta halusin niiden päälle vielä maton, jotta paljain jaloin olisi mukava olla. Meiltä löytyy ihan vain muutama kukka, mutta pakko myöntää, että niissäkin on välillä ihan tarpeeksi hommaa, ainakin meidän kodin miespuoliselle henkilölle. ;)
Sohvan päälle olemme laittaneet puisen vanhan lokerikon/hyllyn, jonka löysin viime kesänä hylättynä poikaystäväni mökiltä. Hyllyssä on toistaiseksi kivi-tuikkuja tuomassa illan hämärtyessä valoa ja tunnelmaa.


Lisäksi parvekkeen oikeasta päädystä löytyy minun pienen pieni yrttitarhani. Toistaiseksi salaatti on ainakin tuottanut satoa oikein hyvin ja persilijaakin olemme kovasti käyttäneet. Ne ovat kätevästi keittiön ikkunalaudalla ja arkun päällä suoraan ikkunan alla, joten ruoanlaiton lomassa ei tarvitse kuin hieman kurkoittaa ja saa tarvitsemansa yrtit kokkailuihin mukaan!

Parvekkeemme on ollut todella kovassa käytössä koko kesän, niin aamuisin aamukahvia juodessa kuin iltamyöhään sohvalla istuen ja viiniä juoden, samalla kun olemme kertailleet päivän tapahtumia toisillemme. Todellinen lisähuone näin kesäaikaan!

10 kommenttia:

 1. Oi että, teillä on ihan täydellisen näköinen parveke! Kyllä tuolla kelpaakin viettää aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Zandra! :) Sitä olemme kyllä ihan kiitettävästi tehneetkin. Vielä kun iltapäivästä aurinko kääntyy juuri paistamaan suoraan parvekkeelle, siinä kelpaakin sitten tuossa sohvalla makoilla. ;)

   Poista
 2. Minusta todella kauniisti sisustettu parveke! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! <3 olemme kyllä viihtyneet parvekkeellamme niin hyvin. :)

   Poista
 3. Voi ei miten ihana parveke! :) Niin kotoisan näköinen, en yhtään ihmettele että on ollut kovassa käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kehuista Eveliina. :) Voi kunpa talvellakin olisi mahdollista nauttia parvekkeesta!

   Poista
 4. Sulla on kyllä kaunis parveke :) Se kutsuu löhöilemään hyvän kirjan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina, sitä olenkin tehnyt lähes koko kesän tai ainakin kun siihen on vain ollut mahdollisuus. ;) Usein töistä tullessani olenkin rojahtanut suoraan parvekkeen sohvalle pienet eväät ja kirja seuranani. :)

   Poista
 5. Oi, näyttääpä todella kauniilta! Ihanasti olet sen laittanut ♥

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)