8/13/2013

I'm in love with

my new things from Massimo Dutti!

Pyysin vanhempiani katsastamaan josko Berliinin Massimo Dutilta sattuisi löytymään bongaamani nilkkurit ja kyllä vain, siellä ne olivat kuin olivatkin! Sain jo lauantaina soiton, että kyseiset nilkkurit löytyivät ja että ne olivat vielä kauniimmat luonnossa kuin netissä nähdyssä kuvassa ja minä tietenkin hihkuin innostuksesta ja sanoin, että ostakaa nyt ihmeessä. ;) 
Koko viime syksyn ja talven etsin nahkaisia ja ruskeita matalia nilkkureita, mutta täydellisiä yksilöitä ei vain löytynyt, joten luovutin. Nyt kun tiesin, että vanhempani suuntaavat minilomalle Saksaan, pyysin, josko he voisivat käydä muutamassa liikkeessä. Katsastin nettiä selaamalla lempikauppojeni valikoimat ja silmäni osui kauniisiin nahkanilkkureihin. Ja nyt en voisi kyllä uusiin kenkiini olla enempää tyytyväinen! 

Lisäksi samalla kun puhuin puhelimessa äitini kanssa, sanoi hän löytäneen kauniin silkkipaidan pitsiyksityiskohdin ja, että se oli juuri minun näköiseni. Hintakaan ei ollut paha, sillä se oli -70% alennuksessa. Tietenkin sanoin heti, että ota se myös! Joten toimitus kiikutti nilkkureiden lisäksi ihanan silkkipaidan. :) Enää puuttuu vain se takki ja olen valmis syksyä varten! Ja niin, ehkäpä myös ihanainen huivi, josta puhuin muutama postaus takaperin. ;)

10 kommenttia:

 1. Oi, ihanan näköiset kengät! Ja ihanasta ostoksesta tekee kyllä vielä ihanampaa se, että sen saa kantaa kotiin kauniissa paperikassissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! :) Sinäpä sen sanoit, olen kyllä aivan samaa mieltä, että ostoksesta tulee vieläkin ihanampi fiilis kun saa sen kauniissa paperikassissa. :)

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää nuo uudet nilkkurit! :) Konjakinruskea sopii syksyyn täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Jenna! Olen kyllä itsekin hurmaantunut noihin täysin. :) Itse en omista konjakinruskeita kenkiä (tätä ennen) ja ne sopiikin syksyyn loistavavasti ja vieläpä niin monen asun kanssa!

   Poista
 3. Kuolaus, nää on niin kauniit nilkkurit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete! :) Noissa kengissä on kyllä juuri kaikki kriteerit mitä niiltä halusin. Harmi kun meillä täällä Suomessa ei ole Massimo Duttia, siis ainakaan vielä!

   Poista
 4. Ääh, miksen nähnyt noita MD liikkeessä. Ostin vain korolliset nilkkurit, mutta eri kaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ehkä ne eivät olleet vielä silloin tulleet sinne? Nämä on siis ostettu viime viikonloppuna. Mutta kiva jos jotain kuitenkin tarttui mukaan, vaikkakin eri kaupasta. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)