8/17/2013

Kauneuden kuolemansynnit -haaste

Sain Emmiltä kivan kauneuteen liittyvän haasteen -kiitos paljon Emmi! :)
Kun vapaa päivänä sää on synkkä ja sateinen, on loisto tilaisuus vastata tähän haasteeseen.

1. Ylpeys

Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Huulipuna ehdottomasti! Aina kun sitä laitan, on olo jotenkin erityisempi. En tiedä onko syy siinä, etten kovin usein/ joka päivä käytä huulipunaa ja silloin kun sitä laitan on olo jotenkin erilainen ja itsevarmempi ja toki enemmän laittautuneempi.


2. Kateus

Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa kadehdit kaikkein eniten?

Usein löydän itseni ihastelemasta sinisiä silmiä. Omani ovat vihreät ja sinisilmäiset ihmiset ovat minusta todella kauniita. Olen usein toivonut, että omanikin olisivat siniset, sellaiset kauniin vaaleat.

3.Viha

Mitä kauneustuotetta vihaat?

Pinsettejä! Inhoan kulmakarvojen nyppimistä ylikaiken ja olenkin aika laiska niitä ylipäänsä nyppimään, onneksi minulla on vaaleat kulmakarvat. ;) Yksittäiset karvat eivät siis heti näy. Joskus havahdun siihen, että kulmakarvani ovat päässeet hieman rehottamaan ja otan pitkinhampain pinsetit esiin.
Toinen on silmämeikinpoistoaine! Argh, sekin on sellainen asia joka joskus tuntuu, että "onko pakko", mutta aina silmämeikin kuitenkin poistan.4. Laiskuus

Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät usein käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Hmm, aika vaikea kysymys. No sanotaan sitten, että jalkojen rasvaus. Varsinkin urheiluaikoina olisi ollut todella tärkeää rasvata paljon jalkoja, sillä treeneissä ne kärsivät aika lailla ja jalkojen rasvaus olisi pelastanut minut monelta hiertymältä ja patilta. Nyt olen kuitenkin yrittänyt muistaa hieman enemmän rasvailla jalkojakin, muun rasvauksen yhteydessä.

5. Ahneus

Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat? Entä halvin?

En varsinaisesti omista mitään todella kallista kauneustuotetta. Omasta meikkipussista löytyy kyllä hieman tyyriimpiä tuotteita niin YSL:ltä kuin Dioriltakin, jotka ovat ehdottomia luottotuotteitani. Niiden riittoisuus on kyllä ykkösluokkaa, joten pieni satsaus ei sillä tavalla syö lompakkoakaan, sillä esimerkiksi aurinkopuuteria ei tarvitse olla koko ajan ostamassa vaikka käytänkin sitä ihan päivittäin. Hajuvesiin tykkään satsata myös, eikä niihin rahan laittaminen tunnu mitenkään ikävältä. 

Halvin kauneustuote taitaa olla vesi, jos sitä sinällään ihan tuotteeksi voi kutsua. Mutta iho ja mieli tykkään kun vettä juo tarpeeksi! Huomaan heti jos en ole juonut tarpeeksi vettä, ihostanikin tulee ihan rutikuiva.6.Ylensyönti

Onko sinulla useampi kappale jotain kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?

Kynsilakkoja löytyy jos jonkinlaista. Vielä muutama vuosi sitten en oikein jaksanut kauheasti lakkailla kynsiäni, joten kynsilakkojakaan ei ihan hirveästi kylpuhuoneen kaapistani löytynyt, mutta nyt tilanne onkin jo ihan toinen. Rakastan keräillä kauniita kynsilakkoja ja olen ihan hulluna niin Essien kuin Diorin kynsilakkoihin. Nyt lakkailenkin kynsiäni viikoittain ja ihan fiilikseni mukaan niitä vaihtelen.7. Himo

Jos sinulla olisi rahaa ostaa ihan mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Varmaankin jonkin todella laadukkaan yövoiteen. Chanelin rasvoja olen monesti ihastellut, mutta 100 euron hinta kuitenkin tässä vaiheessa hieman hirvittää. Myös silmänympärysvoiteeseen voisin mielelläni satsata oikein kunnolla, mutta vielä en kuitenkaan viitsi siihen ihan kauheasti upottaa rahaa.

Haastan tähän kivaan haasteeseen JonnanDahlianHjenninElle-Marien ja Emilian.


2 kommenttia:

  1. Ihana tämä haaste! <3 Kiitos :) Teen heti tän kun saan valokuvat siirrettyä koneelle :-)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että toteutit tämän näin nopeasti! Toisten vastauksia on aina kiva lueskella :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)