8/29/2013

Vastapainoa opiskelulle

Mitä ihmettä, kohtahan on jo viikonloppu ja viikko on jälleen sujahtanut nopeasti ohi. Päiväni ovat olleet pitkiä ja uutta tietoa ja informaatiota on tullut ihan yliymmärryksenkin, mutta silti mieli on ollut todella korkealla. On tullut monta kertaa tunne, että olen kyllä oikeassa paikassa. Puhkun opiskeluintoa ja minusta on ihanaa kun saa tutustua uusiin ihmisiin. Pois tutusta ja turvallisesta kohti uusia haasteita.

Silti pitkien päivien jälkeen on pää meinannut poksahtaa ja sisällä vietettyjen päivien vastapainoksi olenkin heti kotiin päästyäni vetäissyt lenkkikamat päälleni. Pieni lenkki (vaikka osteopaatti taisi ne minulta kieltää ;) on ollut erittäin paikallaan. Loistava tapa jäsennellä ajatuksia ja sisäistää uutta tietoa. Samalla aivot saavat paljon happea ja ihan muuta ajateltavaa. Juoksun jälkeen olo on ollut jo paljon parempi ja unikin tullut joka ilta entistä nopeammin.Kotona olen vain ehtinyt kääntymään ja siltä se kyllä kieltämättä näyttääkin! Tavarat ovat ihan hujan hajan, hirveä sotku ympärillä, mutta silti olen mielummin pinkaissut heti kotiin tultuani ulos. Ehtiihän sitä laittaa paikat kuntoon sitten myöhemminkin. Ehkä viikonloppuna, jos jaksan. ;)
Ajattelinkin, että tämä pieni juoksuhetki voisi tulla jopa rutiiniksi. Kerran pari viikossa olisi hyvä päästellä höyryjä lenkkipolulla, tietenkin aina jaksamisen mukaan. Ulkoiluhetki tekee vain hyvää oppimiselle, joten sopivassa määrin se on todella hyvä juttu!

Tämä oli tällainen pikapäivitys kuulumisistani. Huomenna sitten taas juttua ja varmasti myös viikonloppuna! Uusiin kuvioihin tottuminen vaatii aikansa, joten voi olla, että se näkyy myös hieman täälläkin. Pahoittelut siitä jo etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)