8/18/2013

Vahingossa unohdetut

 Marc by Marc Jacobsin korvakoruni nimittäin! Olen vähän sellainen, että unohdan helposti vaihdella koruja ja lähestulkoon pidän aina samoja. Olenkin aikaisemmin maininnut, etten ole mikään suuri korujen käyttäjä, mutta aina silloin tällöin on mukava piristää itseä ja asua koruilla. Niinpä perjantain kunniaksi vaihdoin eniten käyttämäni valkokultaiset korvakorut näihin Marc Jacobsin hopeisiin korviksiin. Hassua, mutta tuli heti ihan erilainen olo! 

Ostin ne keväiseltä Amerikan matkaltani ja ne ovat jääneet aika vähälle käytölle vaikka niistä todella paljon pidänkin. Nyt syksyllä ajattelin hieman skarpata ja vaihdella myös koruja enemmän.

Lisäksi samaan syssyyn kokeilin hieman erilaista kampausta Maijan ohjein ja no, lopputulos ei ihan yhtä kauniilta näyttänyt, mutta ainakin ajatus oli sama. ;) Harjoittelua vaatii, mutta todella kätevä nuttura tuo vaihtelua aina samanlailla oleville hiuksilleni. Suosittelen kokeilemaan ja katsastamaan Maijan ohjeen helposta nutturasta! :)

Nyt riennän laittautumaan, sillä lähdemme serkkuni kanssa viettämään jälleen järjestettyä ravintolapäivää! Oikein mukavaa sunnuntaita. :)

6 kommenttia:

 1. Nuo ovat kyllä kauniit :) Mullekin tahtoo käydä korvisten kanssa aina vähän samalla tavalla,usein tulee käytettyä vain helmikorviksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juurikin niin, samat korvakorut jäävät usein moneksi päiväksi käyttöön vaikka korulaatikossa onkin vaikka miten kivoja yksilöitä.

   Poista
 2. Minulla on nuo samat korvikset kultaisina, ne on kyllä kivat :) Mutta silti tulee pidettyä liian usein vain helmiä! Ja kivalta näyttää tuo nutturakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Emmi! Oi, mallailin myös silloin kultaisia, mutta päädyin hopeisiin, se on minulle "tutumpi" väri koruissa. Nutturan teko vaatii vielä muutamat harjoituskerrat. ;)

   Poista
 3. Todella kauniit korvakorut! Saisikohan niitä esim Stokkalta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin pidän niistä kovin, pitääkin hieman skarpata ja käyttää niitä vielä enemmän. Itseasiassa luulen, että Stockalta niitä voisikin löytyä. Ainakin muutama viikko sitten taisin nuo ihan samaiset nähdä siellä. Kannattaa käydä katsomassa, josko niitä vielä siellä olisi. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)