8/05/2013

Portaat

 Lucignanon kylästä löysimme mielettömän kauniit portaat. Ne alkoivat pääkadun varrelta ja nousivat ylös pienen kujan varrelle. Portaiden yläpäässä molemmin puolin oli istutettu isoihin ruukkuihin kukkia. Eräs ilta meillä oli hieman aikaa ennen kuin suuntasimme ravintolaan syömään, joten nappasimme portaissa kuvia. 

Tässä myös teille näytille niistä muutama: Illan asuna oli valkoinen mekko, joka vilahtikin jo pari postausta aikasemmin, kun vietimme päivää Arezzossa. Ohutta kangasta oleva mekko oli niin kepeä, joten se päätyi tuonakin iltana päälleni. Välillä kun noilla pienillä kujilla käveli, tuntui kuin olisi ollut unessa tai jossain sadussa. Ne olivat niin idyllisiä, täynnä omanlaista tunnelmaa. Lisäksi kivimuurit huokuivat sitä kuinka ne ovat nähneet monia vuosikymmeniä ja aikaa. Karulla tavalla niissä oli jotain hyvin kaunista. Olisin voinut kulkea noilla kujilla päivät pitkät ja ihastella kauniita puuovia ja erilaisia kiviä, joita muureissa oli käytetty.

4 kommenttia:

  1. Voi, miten kauniita kuvia :) Onko nuo sandaalisi muuten mistä? Ne on todella kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! :) Sandaalit on Michael Korsin, ostin ne muutama vuosi sitten. Ne ovat kyllä säilyneet hyvin, vaikka käyttökertojakin on tullut matkanvarrella!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)