9/01/2013

Kesän viimeinen alelöytö

Oikein ihanaa sunnuntaita ja syyskuuta! 
Vieläkin hämmästelen sitä, että miten aika vain voi mennä niin nopeasti. Tänään on jo ensimmäinen syyskuuta ja silti tuntuu, että kesän pitäisi vielä tovin jatkua. :) Toisaalta odotan jo hieman viileämpiäkin ilmoja ja ihanaa syyspukeutumista. 

Tein loppuviikosta vielä kesän viimeisen alelöydön Zarasta. Kovin monessa paikassa ei alennusmyyntejä tietenkään enää ole, mutta Zarassa näytti ainakin vielä olevan. Ihana vihreä paita oli yksinäinen kaiken alesälän seassa ja se sattui olemaan vieläpä juuri minun kokoani! Hinta ei ollut lainkaan paha, joten iloisin mielin paidan kotiutin. Vaatekaapistani ei löydy ennestään yhtäkään vihreää paitaa, joten tämä uutukainen tuo kyllä kaivattua piristystä paitavalikoimaani.

Paita pääsi käyttöön eilen ja yhdistin sen sinisien farkkujen, mustan bleiseri sekä beigen huivin kanssa. Asusta tuli mielestäni oikein kiva ja hieman erilainen juurikin tuon paidan värin takia. Poikaystävänikin kehui kun minulla oli kerrankin jotain oikein "värikästä" päälläni!

Nyt riennän sateisen päivän piristykseksi farkkuostoksille, sillä vaatekaapistani löytyy tasan yhdet (kuvassakin näkyvät) farkut. Samalla reissulla olisi tarkoitus vielä piipahtaa tietokonekaupoilla katsastamassa hieman tämän hetkistä valikoimaa!

2 kommenttia:

  1. Ihan täydellisen värinen paita!:) Huippu löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Eveliina! :) Väri miellyttää minuakin, ihme kyllä, sillä usein kartan kaikkea muuta kuin valkoista, nudea ja mustaa. ;)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)