9/11/2013

Kun muisti ei riitä

Varsinkin tänä syksynä meidän molempien kalenterit ovat niin täynnä erilaisia juttuja, ettei toisen menoja voi mitenkään ulkoa muistaa. Monta kertaa on tullut kysyttyä että oliko moneen asti koulua, entä töitä, vai oliko sittenkin ilta oman harrastuksen parissa? Poikaystäväni sanoi, että hän alkaa kohta kirjoittamaan myös minunkin aikatauluni kalenteriinsa. Siinä vaiheessa minulla tuli eräs näkemäni juttu mieleen. Päähäni tulvahti muistikuva Grantissa nähdystä seinäkalenterista johon voi kätevästi kirjoittaa monen ihmisen menoja. Jokaisen päivän kohdalla on monta saraketta, joten esimerkiksi omat työt sekä lukujärjetys on helppo kirjata ylös. Lisäksi tein "muuta" -sarakkeen, johon kirjoitin meidän molempien omia menoja, kuten harrastuksia tai muita sovittuja tapaamisia. 

Kalenteri on ollut vasta kunnolla käytössä tämän viikon ja voin jo nyt todeta kuinka arkea helpottava juttu se on! Hyvä kun omia menojansa muistaa ulkoa, saati sitten toisen, joten kalenteri tuli todellakin tarpeeseen. :) Lisäksi pidän erityisesti kalenterin pelkistetystä ulkomuodosta! 

2 kommenttia:

  1. Meillä tätä samaa virkaa toimittaa gmailissa oleva kalenteri johon molemmat merkkaavat menonsa. Seinäkalenteri ei ole sekään huono idea.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)