9/04/2013

Repaleiset farkut ja hempeää pitsiä

 Mainitsin muutama postaus takaperin, että etsin uusia farkkuja yksien omistamieni farkkujen kaveriksi. Entuudestaan olevat farkut ovat hyvin simppelit väriltään perus siniset vaaleiden kulutuksien kera, joten ajattelinkin hankkia niiden rinnalle vähän erilaiset farkut syysasuja ajatellen. Zarassa käytyäni ihastuin täysin kaikkiin revittyihin farkkuihin, niitähän oli siellä muuten vaikka millä mitalla. Sovituskopissa mallailin monia eri malleja, mutta vain yhdet tuntuivat täysin omilta. Väriltään hieman samantapaiset kuin vanhatkin farkkuni, mutta yksityiskohtia uusista housuista löytyy paljon enemmän. Paljon kulutuksia ja paikkoja näissä farkuissa ei ole, sillä edessä on vain yksi isompi revitty kohta, joka kiinnittää eniten huomiota. Lisäksi etutaskujen alapuolella on hieman revittyä kohtaa ja myös housujen takataskujen kohdalla on kulutusta hieman enemmän. Olin hiukan nynny, sillä enemmän revityissä farkuissa en tuntenut oloani kovinkaan kotoisaksi.

Silti farkuissa on sitä kaivattua "jotakin" ja tykästyinkin uutukaisiin housuihini aivan täysin! Farkut olen jo ehtinyt koeajaa aika hyvin tässä parin päivän aikana.

Lisäksi kiva juttu on se, että ne ovat materiaaliltaan hieman jämäkämmät, eivätkä sisällä ihan niin paljon elastaania kuin vanhemmat farkkuni. Pysyy siis muoto hieman paremmin, vaikka käyttöä tulisi paljon.


Kompensoin asua hempeällä silkkipaidalla ja asusta ei tullut yhtään liian nuhjuinen, mitä pelkäsin revittyjen farkkujen takia. Itseasiassa siinä oli kivaa kontrastia, se tekeekin usein asusta hieman mielenkiintoisemman, eikö vain? Pitsipaita on muutenkin aivan lempparipaitoja! Se on vain niin kaunis ja laskeutuu todella nätisti.

8 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus! :) Hempeään paitaan tuo kivaa konrastia hieman revityt farkut. Itse tykkään myös yhdistellä "nuhjuista siistiin" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Niin minuastakin, muuten kokonaisuudesta saattaa tulla "liian" siisti, varsinkin kun oli vain koulupäivästä kyse. :)

   Poista
 2. Kaunis paita. :) voin jo kuvitella itseni päällä sen ;) Kiitos vinkistä! -Netta- http://nh-d.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heh, ei muuta kuin Massimo Dutille vaan. ;) Tai sitten varmasti löytyy vastaavia paitoja täältä koti-Suomestakin.

   Poista
 3. Aivan ihanat farkut! Täytyypä itsekin suunnata noita katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Ninnumaaria! Joo kannattaa suunnata katsomaan, itse ostin nämä keskustan Zarasta ja löytyivät aika alkupuolelta liikettä. :)

   Poista
 4. Oi, upeat farkut!:) Paidassakaan ei valittamista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitoksia! :) Farkut ovat kyllä olleet jo nyt kovassa käytössä ja no, paita myös. ;)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)