9/22/2013

Sunnuntaifiiliksissä

Heippa pitkästä aikaa!

Taas on viikko vierähtänyt niin älyttömän nopeasti ohi ettei voi muuta kuin ihmetellä. Koulu vie tällä hetkellä niin ison osan ajastani, etten vieläkään voi ymmärtää miten ihmeessä tähän tahtiin voi oikein tottua. Mutta ihan varmasti siihen tottuu, kunhan alkushokista selviän. ;) Illat ovat menneet aika pitkälti töiden parissa ja kun viimein olen kotiin päässyt, olen ollut valmista kauraa ja nukahtanut milte samointein. 

Tänään olen pyhittänyt päivän kaikelle mukavalle. Aamu alkoi kivasti pitkällä aamupalalla, jonka jälkeen suuntasin kaupungille mekkoetsintöihin, tosin aika laimein tuloksin. Olen ehtinyt myös rentoutumaan päiväunien kera, sillä petaamatta jäänyt sänky oli vain niin houkuttavan näköinen. Vällyjen alla oli vain niin ihana olla ja sieltä nouseminen vaati aikamoisen työn. Väsyneet jalat oli mukava nostaa ylös ja unien jälkeen myös hymy oli herkässä.
Kutsukortin saimme perjantaina ja siskoni juhliin on vain enää kaksi viikkoa aikaa! Hieman jo stressi nostelee päätään, sillä sopivaa mekkoa ei vieläkään löytynyt. Olisin niin helpottunut jo saisin sen pois päiväjärjestyksestä, sillä viimeinen viikko ennen juhlia menee leipomusten parissa. Lupauduin jo kesällä, että hoidan kaikki kakut ja macaronsit juhliin. Iiks! Vähän jo jännittää, että onnistunko. :D


Seuraavaksi olisi tiedossa nopea pyrähdys Habitaressa! Joko muuten te olette siellä käyneet? Me saimme kaksi ilmaislippua, joten pakkohan siellä on käydä. ;) 

Ihanaa sunnuntaita myös teille! <3

2 kommenttia:

 1. Meillä on samat lakanat ja tälläkin hetkellä käytössä! Niiden sekaan on kyllä ihanaa mennä köllimään.

  Hyvä, että kiireisen viikon päätteeksi sunnuntai on ollut leppoisa ja mukava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain nuo lakanat ylioppilaslahjaksi ja ne unohtui täysin kaapin perälle kunnes yhden muuton jälkeen löysin ne uudestaan ja voi miten tykästyinkään niihin! Niiden sekaan on kyllä tosiaan mukava kellahtaa köllimään. :) Ihanaa uutta viikkoa sinulle Kirsi!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)