9/17/2013

Arkiasu mustan mekon kera

 Olen ehdottomasti mekkotyttö. Tykkään käyttää ihan arkenakin mekkoja ja näin syksyn ja talven tullen kaivan kaapista esiin neulemekkoni. Niitä en omista kuin kaksi, mustan ja harmaan, mutta silti niitä tulee käytettyä arkena aika usein. Joskus kun housut tuntuu puristavan tai haluan hieman tyttömäisemmän asun, valitsen päälleni mekon.

Mekko / Zara
Bleiseri /Zara
Kengät / Massimo Dutti
Laukku / LV
Huivi / Mulberry


Mustaan on niin helppo yhdistellä eri värejä. Tänään halusin hieman raikastaa asua ja valitsin mekon kaveriksi vaalean bleiserin. Ruskeat yksityiskohdat tuovat asuun lisää väriä, mustat olisivat olleet jotenkin liian synkät. Olen kaivanut "talvihuivini" jo esille, niin kylmä viima on viime päivinä hetkittäin ollut ja kurkkuni on edelleen aika kipeä, joten lämmin huivi ei ole lainkaan ollut pahitteeksi. Kynsissäni on muuten uutta Essien lakkaa ja se on mielestäni ihana ja sopii asuun täydellisesti! :)

Sellainen asu tällä kertaa, sopivan mukava kouluun! Äkkiä vaatteiden vaihtoon ja töihin, jossa muuten menee tänään aikas myöhään. Puuh. Onneksi viime yönä tuli nukuttua hyvät ja pitkät yöunet, ehkäpä niiden avulla selviän sitten huomisestakin jos ensi yönä unet jäävät lyhyeksi? 4 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus, sopii hyvin vaalea mustan kaveriksi :)

  Mekkoihmisiä ollaan täällä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen Dahlia! Kommenttejasi on aina hyurjan ihana lukea. :) Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Kiva asu! Mekko on on niin ihanan helppo vetäistä päälle :)

  LadyBlue is in the House

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Niin on ja se on todella mukavakin vielä, ei purista mistään. :) Oikein ihanaa viikonloppua!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)