9/10/2013

Mekkoa mä metsästän

Oikein ihanaa tiistaita!

Täällä blogissa on jälleen ollut muutaman päivän ajan hiljaista, sillä viikonloppuni oli todella kiireinen ja hyvin työpainoitteinen. Sunnuntaina ehdin olemaan kahdessa paikassa töissä ja viettämään iltaa vielä perheen kanssa! Mutta nyt tämä viikko tuntuu olevan hieman kevyempi, joten aikaa kirjoittelulle taas löytyy. :)

Lounasta syödessäni eksyin selailemaan Zaran nettisivuja siinä toivossa, että löytäisin täydellisen mekon tulevia juhlia varten. Meillä kun on ensi kuussa siskoni rippijuhlat ja syksyisempää mekkoa ei tällä hetkellä kaapistani oikein löydy. Tuntuisi hassulta pukea päälle jokin kesäisempi mekko ja kun ilmoistakaan ei oikein tiedä, olisi tähtäimessä löytää sellainen jossa olisi hieman edes hihaa. 

Tässä kaksi vaihtoehtoa, jotka miellyttivät omaa silmää eniten:


Kuvat lainattu Zara.com

Molemmat mekot ovat siis mustia aika perusmekkoja, mutta molemmista löytyy kuitenkin pieni juju. Jotenkin tykkään ensimmäisen mekon pelkistetystä mallista ja hieman korkeammasta pääntiestä. En kuitenkaan ole aivan varma, että sopiiko tuollainen lainkaan minulle. Toisen mekon pitsinen selkä ihastuttaa, mutta hieman laatikkomainen malli mietityttää. 

Myös musta väri hieman arveluttaa, sillä onko se liian synkkä rippijuhliin? Toisaalta kaapistani uupuu pikkumusta ja tässä olisikin oiva paikka hankkia myös se tulevia tarpeita varten. Asusteiksi ajattelin kultaa ja nudea, jotta kokonaisuudesta ei tulisi liian raskas. Pohdintoja voisi kyllä helpottaa se, että pääsisi/ehtisi käydä sovittelemassa noita mekkoja. Näin kuvien perusteella kun on aika vaikea sanoa mikä sopii itselle ja mikä taas ei. Myös samalla reissulla voisi katsastaa muiden liikkeiden tarjontaa. Itse kun tuppaan aina vain ensimmäisenä suuntaamaan Zaraan. ;)

Mitä mieltä te olette? Onko musta aivan liian synkkä? Mitä te pukisitte lokakuisiin rippijuhliin päälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)