9/15/2013

Ihana ihana sunnuntai
Aikainen herätys ei harmittanut yhtään kun tiesin, että tiedossa on mukavaa tekemistä. Aamu menikin yhdessä hujauksessa ja kello 12 aikaan tulin jo takaisin kotiin ja nautin vastaheränneen poikaystäväni kanssa herkullisen aamupalan. Paistoin meille jo monille tuttuja banaanilettuja, joita nautimme itsepoimittujen mustikoiden kera. Heitin sekaan ihan vähän jauhoja, jotta koostumus pysyisi paremmin kasassa ja se todellakin kannatti, sillä letut onnistuivat paljon paremmin kuin edellisellä kerralla. Päivä on sujunut rauhallisesti kotosalla vain loikoillen sängyssä ja nauttien tekemättömyydestä. Nyt ajattelin vielä käydä pikaisella lenkillä, jonka jälkeen on ikävä kyllä paneuduttava muutaman koulujutun pariin. Ilta meneekin varmasti aika pitkälti niiden parissa. 

Oikein aurinkoista syyssunnuntaita myös sinne! :)

4 kommenttia:

  1. Banaaniletut ovat hurjan herkullisia, mutta koostumus on kieltämättä vähän vaikea ilman yhtään jauhoja. Me on herkuteltu juustokakulla, jonka tein testimielessä. Nams! Mukavat viikonloput.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ilman jauhoja koostumus on aivan kamala ja lettuja on todella vaikea paistaa. Oo juustokakkua, mmm kuulostaa herkulliselta! :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)