9/11/2013

Vällyjen alla

Sniif. Täällä on koko päivä sinnitelty kovan kurkkukivun kourissa. Töistä kotiin päästyä olo oli jo sen verran kehno, että oli aika kaivaa kuumemittari esiin ja mitata kuume. No olosta jo päätellen, lukema ei ollut yllätys, sillä kuumettahan minulla oli. Onneksi ei nyt ihan hurjan paljon, joten eiköhän päivän parin levolla tämä mene ohi. Viikonloppuna olisi nimittäin vaikka mitä kivaa tiedossa ja olisi sääli olla silloin kipeänä!

Iltapäiväni ja iltani on sujunut finrexiä juoden ja uusinta Gossip Girlin tuotantokautta katsellen. On muuten todella jännä tuo viimeinen tuotantokausi! Vällyjen alla vietän tätä iltaa, onneksi hoivaaja on superkiltti ja tuo minulle niin lämmintä juotavaa kuin pientä evästäkin. Toivottavasti olo olisi jo huomenna parempi! :)
Mukavaa keskiviikkoiltaa teille! 

6 kommenttia:

 1. Voi itku, pikaisia paranemisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnumaaria! Vieläkin flunssa vaivaa, kuumetta tosin ei ole onneksi enää. Pitää varmaan tankata vielä lisää vitamiineja. :)

   Poista
 2. Täällä toinen kipeänä oleva, joka tosiaan toivoisi parantumista ennen huomista! Toivottavasti sun viikonloppu ei mene sairastellessa :)
  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ikävää, tätä on tosiaan todella paljon liikkeellä. Viikonloppu on onneksi sujunut ihan hyvin, hieman tukkoisesta olemuksesta huolimatta. Toivottavasti sinäkin olet jo parempi! :)

   Poista
 3. Täällä ollaan myös sairasteltu kuluneen viikon aikana, onneksi nyt voitonpuolella kuitenkin. Toivottavasti voit jo paremmin. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, tota on kyllä nyt niiiin paljon liikkeellä! Argh. Vitamiinit vaan kehiin. ;) Onneksi täälläkin voidaan jo hieman paremmin. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)