9/23/2013

Gaalailta

 Tässä lähipäivinä olisi tiedossa eräs gaalailta töiden puolesta ja kovasti olen joutunut pähkäilemään asuni kanssa. Itse kun olen siellä töissä, en täysipitkää pukua halua laittaa, joten perinteinen pikkumusta saa ajaa juhla-asuni virkaa. Kaapista löytyy jo monta vuotta vanha Zaran musta mekko, joka on pelastanut monen monta juhla-asukriisiä. Kengiksi valikoitui myöskin luottokenkäni eli Michael Korsin mustat peeptoe-malliset korkokengät. Eli aikamoisella luottovaatelinjalla mennään! Mutta mikäs siinä, hyviksi havaituilla jutuilla on turvallista mennä, varsinkin kun kyse on tosiaan työkeikasta.
Eiköhän tällä asulla ja juhlameikillä sekä kampauksella yhdet gaalat juhlita! :) En ole aikaisemmin ihan näin hienossa tilaisuudessa ollutkaan, joten hieman kyllä jännittää jo etukäteen. Toisaalta on upea päästä kokemaan vähän hienompiakin tilaisuuksia, vaikka en juhlavieras olekaan. Saa vähän normaali arkiviikko uutta puhtia kun keskellä viikkoa saa laittautua oikein toden teolla! 

10 kommenttia:

 1. Hienosti juhlii noilla vaatteilla juhlat - klassikkovaatteet on minutkin monesta pulasta pelastaneet;)
  Hauskaa juhlaa, vaikka töissä oletkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti kivasta kommentistasi! :) Viime hetken panikoimiselle ei siis ole tarvetta. :D

   Poista
 2. Luottovaatteet pelastavat aina, hyvältä näyttää. Jaathan meille kuvia sitten kun kokonaisuus ylläsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä pelastavat. :) Ja kiitos! Hmm, ehkäpä voisin yrittää muutaman kuvan nappaista valmiista kokonaisuudesta. :)

   Poista
 3. Klassikkovaatteet pelastavat monesta pinteestä ja tuo näyttää kauniilta kokonaisuulta!
  Vaikka töissä oletkin, niin oikein hyviä juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tullut todettua jo monen monta kertaa, on ihanaa että kaapista löytyy muutama luottovaate johon turvautua tilanteen tullen. Kiitos ihana Dahlia! :)

   Poista
 4. Pikkumusta sopii kyllä aina :) Itsekkin olen etsinyt sopivaa, mutta taidan olla liian vaativa kun ei tunnu löytyvän hyvää :D Sinulla on muuten mielenkiintoinen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin äitikin sanoin kun kysyin konsultaatiota asun suhteen. Pikkumusta on aina varman valinta. ;) Toivottavasti sinä löydät vielä itsellesi sopivan pikkumustan. :) Ja voi kun kiva kuulla, kiitos kovasti! :) Ihanaa viikonloppua sinne.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)