9/15/2013

Tummia sävyjä ja kynsilakka uutuus

Syksyn tullen huulet punataan tummemmilla sävyillä ja vaaleat kesäiset huulipunat pääsevät odottamaan taas kesäisempiä ilmoja. Myös kynnet lakkaan syksyn tullen tummemmilla väreillä. Viime vuotinen lempilakkani oli kuvissakin näkyvä Diorin lakka, joka on tumman purppura. Kynsissä se näyttää upean dramaattiselta ja sopii syksyn ja talven juhlalookkiin kuin nakutettu. Joskus tekee mieli lakata kynnet oikein naisellisen punaisiksi ja uusin kynsilakkani paikkaa tummanpunaisen lakan puutteen täydellisesti. Sain sen ihan vasta veljeni tyttöystävältä kun hän oli lomalla Jenkeissä. Lakka on Essien ja sävy twin sweater set. Näissä kuvissa kynsilakka näyttää hieman kirkkaammalta mitä se on oikeasti luonnossa. Tykkään sävystä hurjan paljon ja uskon, että tuolla lakalla tulen tulevan syksyn ja talven aika lakkailemaan kynteni monet kerrat! 

Kouluhommat on tämän illan osalta jo lähes paketissa, olinkin paljon nopeammin valmis mitä odotin. Nyt voinkin sopivasti testata uutuuslakkaani ja käpertyä sohvalle viltin alle seurailemaan illan telvisiotarjontaa. :) Nyt on akut taas ladattu tulevaa viikkoa varten!

4 kommenttia:

 1. Kaunis tuo huulipuna ja upea kynsilakan sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Huulipuna on aika tumma myös huulilla, muttei kuitenkaan ihan niin tumma kuin kuva antaa ymmärtää. Se on upea juuri juhliin. :) Kynsilakka on ihana myös kynsillä, kokeilin sitä juuri!

   Poista
 2. Essien lakat ovat huippuja! Minulla on lähes sama sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Olen tykästynyt niihin todella! Eikös olekin ihana sävy? :) Sopii lähes kaiken kanssa. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)