7/30/2013

Lomalta paluu

Lentokenttä aamupala


Vuokrasimme auton Roomasta ja sillä matkasimme määränpäähämme

Terassin näköala

Lomat on nyt vietetty ja kotiin palattu! Eilen yöllä tulimme viikon mittaiselta matkalta kotiin. Vietimme mielettömän ihanan viikon Italiassa, hyvää ruokaa syöden, viiniä juoden ja yhteisestä ajasta nauttien. Loma teki kyllä ihmeitä, mutta nyt tuntuu hieman haikealta, sillä seuraavaan lomaan on vielä todella pitkä aika. Lomakuvia on kauhea määrä ja niiden läpikäyminen vaatii hieman aikaa. Mutta reissustamme kerron ihan varmasti lisää ja kuvia on monen postauksen verran! 
Tässä nyt kuitenkin ihan muutama kuva näytille, jotka kaikki on nappastu ensimmäisen päivän aikana. Matkasimme siis Roomasta vuokra-autolla kohti määränpäätämme, Lucignanon pientä kylää. Automatka sujui rattoisasti hyviä moottoriteitä pitkin. Ihastelin ohikiitäviä kauniita maalaismaisemia hymy huulilla. Kämpille päästyämme lähdimme lähestulkoon ihan heti ruokakauppaan ostamaan jääkaappiin hieman ruokaa ja juomaa. Pieni välipala tuli todellakin matkustamisen jälkeen tarpeeseen ja sen avulla jaksoimme lähteä tutkiskelemaan hieman lähipaikkoja. Vietimme illan asettautuen ja nauttien kylmää valkoviiniä terassilla. Aikainen aamu verotti sen verran paljon, että simahdimme kumpikin todella aikaisin verrattuna siihen, kuinka myöhään yleensä menemme nukkumaan.

Sellainen ensimmäinen lomapäivä Italiassa! Nyt on kyllä pastakiintiö hetkeksi täynnä ja siirrynkin syömään keittoja ja salaattia muutamaksi päiväksi. ;) Toivottavasti teidänkin viikko on sujunut mukavissa merkeissä! Ainakin ilmat ovat olleet todella suotuisat, niin olen kuullut!

2 kommenttia:

  1. Oi, Italia on niin ihana paikka :) Odottelen jo matkakuviasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, se on yksi lempipaikoistani! :) Matkakuvia on hirmuinen määrä ja osan jaan niistä ihan varmasti täälläkin. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)