7/12/2013

Too good to be true

Kone on pysynyt visusti kiinni, niin kuin arvata saattaa näin ihanien ilmojen helliessä. Muutenkin viikkoni on ollut kovin kiireinen ja buukattu, mukavilla asioilla tosin. Kahden viikon työrupeaman jälkeen voin taas todeta olevani lomalla! Ai, että miten mukavaa, en itsekään usko tätä, mutta olen edelleen loman tarpeessa. Lisäksi viikon päästä odottaa matka Italiaan, joten matkakuumetta alkaa jo olla ilmassa. ;) Nyt tämä shortsityttö suuntaa mökille, yhdeksi yöksi vain tällä kertaa, mutta on kiva päästä hieman luonnon äärelle ja pois kaupungin vilskeestä. 
Tajusin muuten vasta hetki sitten, että valkosiniraidallinen näyttää kivalta myös vaaleanpunaisen kanssa, vai mitäs mieltä olette? Jotenkin itse en ole sitä aikaisemmin vaaleanpunaiseen yhdistänyt, toisaalta aika vähän possunpinkkiä vaatekaapistani muutenkaan löytyy. 

Viikonlopuksi on luvattu oikein ihanaa säätä, joten voi olla, että kone pysyy jälleen aikalailla nurkkaan hylättynä. :D Näitä kesäpäiviä kun on odotettu niin kovasti ja haluan imeä kaikki vitamiinit itseeni mitä irti vain suinkin saan! Nyt höppäsen kahvini äkkiä ja kiiruhdan hakemaan poikaystäväni auton kyytiin, josta jatkamme suoraan kohti veljeni tyttöystävän perheen kesämökkiä. Ihanaa viikonloppua ja palaillaan mahdollisimman pian! <3

2 kommenttia:

  1. Minne päin Italiaa olet matkaamassa?:) Itse lähden Roomaan reilun viikon päästä, odotus on kohta vihdoinkin loppu!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menemme Rooman kautta kohti Italian Toscanaa ja tarkemmin Arezzon lähelle erääseen pieneen kylään. :) Rooma on niiiin ihana paikka, mutta varoitan kyllä kuumuudesta, varsinkin näin heinäkuussa Roomassa lämpöasteet nousevat todella korkealle!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)