7/16/2013

Our living room
Meidän olohuone on melkein kokonaan valkoinen. Ripaus mustaa tuo kaivattua särmää ja leikkokukilla tuon silloin tällöin muitakin värejä, muutama viikkon takaperin olohuoneessa ilahdutti pieni pionin nuppunen. Kesällä on ihanaa, että sisustuskin voi olla niin vaalea. Talvisin on sitten mukava tuoda kotoisuutta lämpimillä väreillä. Minuun on iskenyt nyt kova sisustusvimma! Tekisi mieli tehdä kotiin kaikenlaisia ja näköisiä hankintoja, niiden tarvittavuudesta en ole ihan niinkään varma. ;) Ja varsinkin kun lomamatka häämöttää vielä edessä, niin pitäisi kukkaron nyörejä pitää suhteellisen tiukasti kiinni. No, katsellaan ja mietitään. :)

Onko teillä muuten kesäsisustus erilainen vai menettekö ympäri vuoden samalla sisustuksella, vuoden ajasta riippumatta? 

16 kommenttia:

 1. Voih miten kaunista, on kyllä judt niin ihanaa että voisi itsekki helposti muuttaa teille (; Meillä on melkein koko koti valkoista ja vanhaa joten kyllä tuo valkoinen inspiroi ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no kiitoksia vain suuresti! :) Valkoinen on kyllä ehdottomasti lempivärini sisustuksessa tällä hetkellä. Niin raikas ja jotenkin harmoninen. :)

   Poista
 2. Voi miten ihana blogi täältä löytyikään! Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia :) Klikkailin sinut oitis lukulistalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti Pauliina! Ihanaa, että jäät seurailemaan. :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä todella kaunista! Niin seesteistä ja jokainen lehtipinokin näyttää niin tarkkaan mietityltä, että ihan kadehdituttaa. :) Kukat tuovat kyllä piristystä ja vaihtelua. Niistä vaan tulee hyvä mieli. Meillä mullaantuu sisustus aina pienillä muutoksilla vuodenaikojen mukaan. Tai fiiliksen. Tai rahatilanteen. ;D Pitäähän sitä pientä vaihtelua saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei meillä nyt aina niin seesteistä ole, mutta pakko myöntää, että itse viihdyn parhaiten kun ympärilläkin järjestys vallitsee ja tavarat ovat omilla paikoillaan. Mutta kiitos kommentistasi! :)
   Ja samaa mieltä olen, että vaihtelu virkistää ja sitä pitää tehdä aina silloin tällöin, kukilla tai uusilla esineillä ja hankinnoilla. Juuri fiiliksen ja rahatilanteen mukaan. ;)

   Poista
 4. Aivan mielettömän kaunista!!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan kaunista. <3 Oon kateellinen..

  VastaaPoista
 6. Siis miten kaunis koti ja kaunis blogi täällä! Jään ehdottomasti seuraamaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti sanottu, kiitos! :) Kävin myös vierailulla blogissasi ja mikä ihana blogi löytyi myös sieltä. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)