7/02/2013

Babyblue & beige


Harmaana päivänä kokeilin yhdistää hameen kauluspaitaan. Tässä kuvassa ei tosin näy ihan kokonaiskuvaa asusta, mutta saatte ehkä ideasta kiinni? Vaalean beige ja vaaleansininen toimii yhdessä mielestäni todella hyvin. Kevyen raikas väriyhdistelmä ja sopii kesään oikein mainiosti. Jalassa oli ballerinat ja laukuksi valitsin LV:n Evan, sillä asioimme vain nopeasti kaupungilla. Asu oli käytössä viikonloppuna, joten suuria kantamuksia ei lainkaan tarvittu!
Nyt taasen tarvitaan, sillä suuntaan salille serkkuni kanssa. Mukaan otan tietysti ihkauuden laukkuni, Louis Vuittonin Artsyn! :)

Oikein mukavaa tiistaita!

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuo vaan näyttää aivan älyttömän mageelta yhdistelmältä ;-) vau! Kyllä sulla vaan on silmää pukeutumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia kivasta kommentista! Itsekin tykkäsin asusta varsin paljon. :)

   Poista
 2. Ihana yhdistelmä, todella kauniin näköinen ja värit sopivat niin hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, väriyhdistelmä miellyttää omaakin silmääni todella paljon. Ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi kun tuossa asussa viihdyin niin hyvin! :)

   Poista
 3. Ihana väriyhdistelmä. Olen muuttamassa uuteen asuntoon ja nuo sinun taustalla näkyvät taso ja kaapisto herättivät mielenkiinnon. Mitähän merkkiä ne mahtavat olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ne ovat ihan Ikeasta hankittu ja bestå -sarjaa ovat molemmat. Toinen on ollut jo kolme vuotta käytössä ja matalampi tv-taso vuoden. Molemmat ovat kestäneet hyvin, joten voin ilolla suositella. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)