7/19/2013

Just some basics

Tämän aamuinen torkuttaminen venyi inan verran liian pitkäksi. Harvemmin edes torkutan, mutta näin lomalla ollessa se sallittakoon. Eilinen ilta kun venyi hieman pitkäksi, niin uni maistui aamulla vähän liiankin hyvin. ;) Äkkiä pomppasin ylös, hörppäsin kahvin pikapikaa ja puin vaatekaapista ensimmäiset vaatteet päälleni. Tänään kun on viimeinen mahdollisuus hoitaa pari rästissä ollutta juttua, sillä viikonlopun olemme pois kaupungista ja maanantaina heti aamusta on aikainen lähtö Roomaan. 

En siis aikaillut vaatteiden suhteen, vaan puin ylleni luottofarkut Zarasta, valkoisen topin ja mustan bleiserin sen kaveriksi. Kaikki vaatteet oli muuten jälleen sattumoisin Zaraa. Kiireisinä aamuina sitä tulee turvauduttua niihin kaikista helpoimpiin ja luotettavimpiin asukokonaisuuksiin ja vaatekappaleisiin, ainakin itseni kohdalla. Harvemmin sitä tulee silloin kokeiltua jotain uutta ja räväkkää.

Pätkäsin keskiviikkona hiuksianikin jälleen, ne kun oli venähtäneet pituutta ihan huomaamatta. Nyt on matkaamme varten sitten hiuksetkin kuosissa. :) Olen viihtynyt lyhyissä hiuksissani yllättävän hyvin, on ollut jotenkin skarpimpi fiilis ja hiuksiakin on tullut pidettyä paljon enemmän auki.

Artsyni pelasti tänään jälleen kun kannettavaa oli yllättävän paljon. Laukkuun kyllä uppoaa ihan uskomaton määrä tavaraa, eikä se siltikään näytä täyteen ahdatulta. Jälleen kerran tuli sellainen fiilis, että laukku sopii tarkoituksiini loistavasti!

2 kommenttia:

  1. Hehe, satummekohan olemaan samalla lennolla, kun mekin lähdemme aikaisin maanantaina Roomaa kohti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mikä sattuma! Voi olla siis, että samalla koneella lennetään. Nykäise hihasta jos tunnistat, jos et niin oikein ihanaa matkaa myös teille! :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)