7/21/2013

LomalukemistaLomalukemiset on pakattu laukkuun bikinien ja hellemekkojen kaveriksi. Tiedossa on vihdoinkin rentouttava loma Italian auringon alla, ilman sen suurempia suunnitelmia, sillä ajattelimme vain mennä ihan päivä kerrallaan ja fiiliksen mukaan. Muutaman päivän ajattelimme ainakin vain rentoutua altaan reunalla kirjojemme parissa. Hassua miten nopeasti aika menee, tuntuu siltä, että vastahan ostimme lennot ja aloimme suunnittelemaan tulevaa matkaa. Parasta matkustamisessa on ehdottomasti sen etukäteisfiiilistely ja suunnittelu! Nyt onkin jo vatsanpohjassa hieman perhosia ja jännitystä.

Nyt vielä viimeiset pakkailut ja sitten nukkumaan. Huomenna on tiedossa pitkä päivä kaikkine matkustamisineen! Kuullaan taas viikon päästä. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa! En enää muista mihinpäin italiaa olitte menossa, mutta rohkeasti vaan junalla eripaikkoihin jos aikaa jää! Tykästyimme itse kovin matkailemaan junalla lähikaupungeissa jne.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juna on kyllä todella kätevä kulkuväline Italiassa, olen sillä monesti siellä myöskin kulkenut. :) Kiitos vinkistä!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)