7/08/2013

Hay it's here!
Niinpä niin, nyt minullakin on oma Hay:n Loop -naulakko ja tarvitseeko edes mainita miten ihastunut siihen olenkaan? On sen vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis! Sain kuin sainkin sen syntymäpäivälahjaksi ja voi, että olin kyllä niin iloinen. Naulakossa roikkuu yksi kesän lempiasuistani, kukallinen maksimekko, vaalea bleiseri sekä iiiso laukku, jonne mahtuu niin rantakamppeet kuin salikamat. Kenkulit ovat aivan tuliterät, bongasin ne viikonloppuna Zaran aleista. Etsin sandaaleita ja pitkään pohdin näiden ja toisten kenkien välillä, enkä osannut millään päättää. Lähetin poikaystävälleni kuvaviestin kengistä ja samantien tuli vastaus, että ota ne vaaleat! Enpäs saanut niitä sandaaleja, vaan vähän "avonaisemmat ballerinat". Mutta tykkään näistäkin ihan todella paljon. Ja nämä olivat kuulemma enemmän minun tyyliset, ainakin poikkiksen mukaan. :D Kengät olikin sitten ihan ensimmäinen aleostokseni. 

Nyt on ollut kyllä hirmuista kiirettä. Koko viikonloppu oli täynnä kaikkea ihanaa ohjelmaa ja se sujahtikin kyllä todella nopeasti. Eilinen päivä meni sitten vähän rennommissa tunnelmissa, uuteen viikkoon latautuen ja viikonlopusta keräillen. Tänään minulla on ollut vapaa päivä ja se on mennyt ihan sängyssä nukkuen ja lepäillen. Aamulla kun kävin siedätyshoidossa allergioiden tiimoilta niin olo on ollut kyllä erittäin vetelä. Mutta nyt olokin on jo onneksi parempaan päin, joten eiköhän tämä taas tästä. :) 
Jaiiks, enää muuten viikko lomaan! 

2 kommenttia:

  1. Tuossa naulakossa on kyllä jotain tosi kaunista. Varmaan se on se yksinkertaisuus... Hirmu kauniita kuviakin sulla tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minunkin mielestäni! :) Joskus yksinkertaiset asiat ovat paljon kauniimpia. :) Ja kiitos Dara! :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)