7/15/2013

Seurasaaressa

Vietimme siis eilisen sunnuntai-iltapäivän Seurasaaressa. Meiltä ei ole kovinkaan pitkä matka Seurasaareen, joten hyppäsimme pyörien selkään ja ajelimme rauhassa kohti määränpäätä. Eilinen päivä oli todella lämmin, oikeastaan jopa kuuma, joten pyöräily merimaisemissa vilvoitti ihanasti oloa. Raikas merituuli puhalsi kasvoille kun pyöräilimme pitkin rantateitä. Seurasaaren siltaa ennen jätimme pyörät parkkiin, niitä kun ei saareen saa viedä. Sitten lähdimme kävelemään siltaa pitkin.Kävelimme vain ympäriinsä, ihastellen kaunista luonnonpuistoa ja pieniä rakennuksia. Jotkut talot ja rakennelmat näyttivät aivan kuin suoraan jostain sadusta.
Kauniita maisemia ja ihania paikkoja. Kiertelimme saarta kaikessa rauhassa, kunnes löysimme ihanan rauhallisen kallion. Leiriydyimme hetkeksi kalliolle laineiden liplattessa ja merituulen vilvoittaessa kasvojamme. Joku taisi ottaa pienet päiväunetkin. ;) Muutaman tunnin makoilun ja oleskelun jälkeen suuntasimme kahville Seurasaaressa sijaitsevaan ravintolaan. Meidän seuraksi liittyi mökkimatkalta tulleet veljeni ja hänen tyttöystävänsä sekä hoidossa ollut Paavo-koira. 
Kotimatkalle lähdimme vasta kun pilviharsot olivat peittäneet auringon, silti pyöräilessä tuli todella lämmin. Päivä oli kyllä mitä mainioin! Ensi päiväretki onkin jo suunnitteilla. Paikkaa emme ole vielä päättäneet, mutta vinkatkaahan mikä olisi loistava retkipaikka tässä Helsingin lähistöllä, ehkäpä keskustasta pyöräilymatkan päässä?

Ihanaa maanantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi kun on kauniita ja kesän makuisia kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Tuo päivä oli kyllä täydellinen kesäpäivä <3

   Poista
 2. Kuvien perusteella näyttää olleen täydellinen kesäpäivä! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)