7/18/2013

Kysymyshaaste

Sain hetki sitten haasteen haveaniceday1:lta, kiitos paljon! Nämä aina venyvät ja venyvät, vastaamiset siis, mutta nyt sain vihdoinkin aika hyvissä ajoin tämän toteutettua. :)
 Tässä tulisi vastaukseni:


1. Mitä harrastat bloggauksen lisäksi?

Tällä hetkellä en harrasta muuta kuin lenkkeilyä. Syksyllä olisi tarkoitus aloittaa jooga ja ehkä myös pilates. Vielä keväällä harrastin MM-tason urheilua, mutta ikää kertyessä lisää mittariin, oli minun aika siirtyä muiden juttujen pariin. 
Lisäksi voisin sanoa harrastavani leipomista. Se on todella mieluisaa puuhaa, aikaa vain ei aina meinaa löytyä sen harrastamiseen. Leipoessa unohdan helposti kaiken muun ja touhuan ja hääräilen keittiössä, helposti monta tuntiakin.
2. Ellet asuisi suomessa niin missä maassa haluaisit asua ja miksi?

Asuisin varmaankin Italiassa, siellä kun on tullut paljon vietettyä aikaa ja Italian kulttuuri on lähellä sydäntäni, ruoasta nyt puhumattakaan! Lisäksi osa perheestäni asuu siellä osittain, joten sinne muuttamiseen ei olisi suurta kynnystä. Mistäs sitä koskaan tietää, mistä me itsemme vielä löydetään. ;)
3. Pidätkö enemmän elokuvissa käymisestä vai kirjojen lukemisesta?

Ennen pidin elokuvissa käymisestä varmasti paljon enemmän kuin lukemisesta, mutta viime aikoina lukuinto on kasvanut ja olen todella löytänyt lukemisen ilon. Joten ainakin näin kesällä lukeminen vie ehdottomasti voiton! 4. Valko-kuohu- vai punaviini/ vesi?

Kylmä puolikuiva valkoviini on suosikkini. Punaviiniä olen juonut vasta ehkäpä noin vuoden verran. Sitä ennen en voinut punaviiniä sietää lainkaan. 5. Mitä on heikkoutesi herkkujen suhteen?

Kaikki minut hyvin tuntevat tietävät, että salmiakki on suurin heikkouteni. Voisin syödä sitä päivittäin ja isoja määriä. Kesäisin en voi myöskään vastustaa raikkaita hedelmiä ja marjoja. Voisin syödä vesimeloonia joka päivä, kirsikoista ja mansikoista en voi myöskään saada tarpeekseni.
6. Olitko hyvä koulussa?

Hmm, en ollut oikein hyvä enkä huono. Suurinosa ajastani meni urheilun parissa, joten varsinkin lukio meni harrastukseni ehdoilla. Kaikkeen kun ei aika meinannut riittää. Silti suoriuduin koulusta ihan hyvin ja keskiverto-oppilaana.

7. Mieluisin vuodenaika?

Ehdottomasti kesä! Vaikka kevätkin on kovasti mieleeni.


8. Ranta vai kaupunkiloma ja perustelut?

Ehkäpä kuitenkin kaupunkiloma. Rakastan uusia paikkoja ja uusia kulttuureita. Tykkään kierrellä kaupungilla ja ihastella rakennuksia. Rantalomastakin pidän, mutta kaupunkiloma on yleensä hieman kattavampi. Niiltä jää muutakin käteen kuin vain kaunis rusketus.
9. Järvi vai meri?

Olen asunut meren rannalla melkein koko lapsuuteni, joten meri on hyvin rakas. Ihoni kannalta sanoisin järvi. Vaikea valinta. ;)
10. Mitä tykkäät tehdä perheesi kanssa vapaa-aikana?

Syödä hyvin ja viettää vain leppoisasti aikaa. Kokoonnumme perheeni kanssa syömään lähes joka viikko. Yleensä se on sunnuntai-iltapäivä tai keskiviikkoisin alkuillasta. Vanhempani tekevät mielettömän hyvää ruokaa ja me lapset, avopuolisoineen sähelämme ympäriinsä. <3
En ole varma, että pitäisikö minun keksiä omat kysymykset vaiko voiko samoja kysymyksiä käyttää? Mielestäni nämä kysymykset olivat oikein mukavia, joten mennään nyt näillä samoilla. :)
Tällä kertaa haluaisin kuulla teidän ihanien bloggaajien vastaukset ylläoleviin kysymyksiin:

JennanieindaDahlialiliPauliina ja Elisabete. :)8 kommenttia:

 1. Hehe, käypäs kurkkaamassa blogiani, saatoit saada juuri äsken uuden haasteen. ;) Ja näihin vastaaminen venyy aina minullakin, eihän se niin vakavaa ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehee, hauska sattuma! :) Kiitos kovasti Hanna, vastailen siihen vielä. Niinpä, ei se onneksi niin vakavaa ole. ;)

   Poista
 2. Kivoja juttuja ja ihania kuvia kuvituksena :)
  By Bella

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä vielä tätäkin kautta! :) Koitan vastailla piakkoin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta :) Koitan saada vastailtua näihin jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva lukea vastauksiasi, ei kai ole mitään sääntöä kysymyksille, kiva jos minun kelpasi myös eteenpäin :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)