5/30/2013

Pakko saada

Poikaystäväni kysyi minulta muutama päivä takaperin, että mitä oikein toivoisin syntymäpäivälahjaksi. Esitin muutaman toiveen, mutta samalla mieleeni tuli eräs ihana sisustukseen liittyvä juttu. Olen nimittäin jo pidemmän aikaa ihaillut Hayn Loop -naulakkoa missäs muussakaan värissä kuin valkoisena. Moni hankinta on kuitenkin aina kiilannut sen edelle, joten oman Loopin kotiutus on saanut odottaa jo tovin jos toisenkin. Nyt olisikin hyvä tilaisuus toivoa sitä syntymäpäivälahjaksi ja niinhän minä sitten tein. Mikäli tätä en lahjaksi saa, hankin sen sitten kyllä ihan varmasti itse, paikkakin on jo valmiiksi mietittynä. :)

Pakko myöntää, että onhan tämä naulakko jo varsinkin blogimaailmassa aika suosittu, mutta se ei ainakaan minua itseäni haittaa, sillä pidän sen muotokielestä todella paljon. Lisäksi se tulisi kyllä erittäin tarpeeseen.kuva lainattu

Jokos teillä on jo oma Loop hankittuna vai onko tämä ihan nounou -juttu teille?

2 kommenttia:

 1. Ei ole vielä hankittu - eikä valitettavasti sovi ollenkaan meidän sekatyyliseen huusholliin, vaikka tykkään tuosta ihan hirmuisesti. Ehkä sitten seuraavaan kotiin joskus hamassa tulevaisuudessa;)
  Toivottavasti siippa toiveesi lahjasta toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi! Onneksi on aikaa ja ehkäpä se sopii juurikin joskus tulevaisuudessa myös teille. :)
   Täytyy toivoa, kovin painokkaasti kyllä kerroin, että se olisi ihana saada lahjaksi. ;)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)