5/16/2013

Pehmeää
Ostin taannoiselta matkaltani myös kotiimme pienen tuliaisen. Eteeni nimittäin tuli Calvin Kleinin superihanat tyynynpäälliset, jotka ovat ihan mielettömän pehmoiset. Ne tuovat mieleeni hieman hotellin, joka ei mielestäni ole yhtään huono juttu, sillä nukun aina paljon paremmin hotelleissa kuin omassa sängyssä. En halunnut valkoisia tyynynpäällisiä, joten ostin lämpimän beiget, ne tuovat petaukseen hieman väriä ja sopivat erityisen hyvin eräiden omistamieni Finlaysonin lakanoiden kanssa. :)

Olen ollut hieman ajatuksissani viime päivät. Mielessä olen pyöritellyt aika suuriakin asioita. Hyppy uuteen tuntuu oikealta, mutta samalla todellatodella pelottavalta. Enempää en tällä hetkellä halua kertoa, mutta kerron kyllä sitten kun sen aika on ja kun lopullinen päätös on tehty. 

Mutta nyt suuntaan nauttimaan tuosta upeasta keväisestä ja lämpimästä ilmasta!

2 kommenttia:

  1. Kauniit tyynynpäälliset oletkin hankkinut! Pieni uteliaisuus heräsi, kun kerroit mysteerisesti tuosta uudesta. Mutta tee päätös rauhassa, oli kyse mistä vaan asiasta, mutta tiedän tuon hiukan epätietoisen, toisaalta varmaan iloisen mutta samalla pelottavan päätöksenteon tunteen! Kun usein pelottaa, se on hyvä merkki jostain jännittävästä ja kutkuttavasta, jota seuraa hyviä juttuja, näin olen todennut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne ovatkin varsin mukavat! :) Ja kiitos vielä viisaista sanoistasi, totta joka sana ja pisti kyllä miettimään lisää. Usein juuri uudet asiat tuntuvat todella pelottavilta, ainakin aluksi. Toivotaan, että tästä seuraa uusia ihania juttuja, ainakin tämän tiimoilta aikaa liikenee enemmän. Mutta tosiaan, kerron lisää kun asiat varmistuvat. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)