6/02/2013

Juhlapäivä

Eilinen oli varsinainen juhlapäivä. Itselläni oli muutamat ylioppilasjuhlat kierrettävänä, joten lauantai kuluikin aikalailla juhlatunnelmissa. Itse tykkään juhlista todella paljon, sillä niissä on aina erityinen tunnelma. Arkijutut on unohdettu ja on vain aika nauttia kyseisestä hetkestä hyvän ruoan ja ihmisten parissa.

Itse aloitin eilisen aamuni aamulenkillä jonka jälkeen söin ravitsevan aamupalan. Suihkun jälkeen oli ihanaa kun oli aikaa levittää rauhassa rasvat ja aloittaa meikkkaus ihan kaikessa rauhassa. Ehdinpäs jopa valkaisemaan hampaanikin kaiken sen valmistautumisen keskellä.


Entten tentten, minkäs sitä laittaisi?

Aamupäiväni sujui siis meikkaillen, hiuksia laittaen ja juhla-asua kovasti miettien. Levitin koko meikkiarsenaalini olohuoneen pöydällemme, siinä kun on paljon parempi valo kuin esimerkiksi vessassa. Näkee kunnolla mihin sutii ja mitä. ;) Tilaakin on rutkasti enemmän kuin pienessä kylpyhuoneessamme.
Iltapäivästä kyytini tuli minua hakemaan, jota ennen kylläkin ennätin vielä kukkia hakemaan viereisestä kukkakaupasta. Vähän meinasi kiirus tulla, mutta aikataulussa pysyin, enkä edes myöhästynyt! Lopulta juhlinnat jatkui sitten pitkälle yöhön ja hipsinkin vasta tämän päivän puolella kotiin. Kaappasin avokkini matkan varrelta mukaan, hänellä kun oli omat juhlinnat meneillään. Tämä sunnuntai päivä onkin sitten kulunut hieman rennommissa merkeissä. Mukava viikonloppu oli kiva päättää Espan puistossa herkullista sämpylää sekä sorbettia syöden ja auringosta nauttien! Ihana kesä ja kesäkuu <3 Ja lomankin alkuun on enää vain kaksi viikkoa! Kyllä sen jaksaa vaikka miten. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun voi rauhassa joskus laittautua - ja silti tuppaa tulemaan kiire;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan parasta! Ja jep -silti meinasi kiire tulla. ;) Mihin se aika aina tuntuu katoavan?

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)