5/22/2013

Suunnittelua
Aamuni on alkanut pienellä suunnitteluhetkellä. Tällä kertaa suunnittelun kohteena on ollut kesäloma. Havahduin eilen kalenteria katsoessani, että lomaan on enää kuukausi! Huh, ei kauaa siis. Pakko sanoa, että sitä on kyllä odotettukin. Mutta silti, tuntuu usein, että aika vain juoksee eteenpäin. Kohta on jo kesäkuu! :)

Tänä vuonna pidän lomani kahdessa osassa. Ensin kesäkuun lopussa kaksi viikkoa ja toiset kaksi heinäkuussa. Ensimmäinen osio menee enimmäkseen juhannuksen vietossa Lapin maisemissa, lisäksi juhlin synttäreitäni heti juhannuksen jälkeen. Siinähän se sitten jo meneekin. ;) Toisella lomapuoliskolla olisi tarkoitus lähteä nauttimaan kunnon lämmöstä. Tänä vuonna emme jätä sitä Suomen säiden varaan (toisin kuin viime vuonna!), vaan lähdemme vanhempieni asunnolle Italiaan.

Siispä olen aamuni viettänyt sopivia lentoja katsellen ja matkasuunnitelmaa tehden. Meillä on nimittäin kaksi yhtä hyvää vaihtoehtoa. Joko vietämme Italiassa lomaa Toscanan auringon alla tai sitten Marchessa. Vaikea valinta, sillä molemmissa on kyllä puolensa. Jos aikaa olisi enemmän, voisimme hyvin käydä molemmissa, sillä autolla pääsisi todella kätevästi liikkumaan. Viikko on kuitenkin aika lyhyt aika, joten haluamme mielummin viettää sen vain "yhdessä" paikassa, tietenkin lähialueita kierrellen. 

Italia on minulle hyvin tuttu paikka. Sinne on tullut matkustettua jo monen monta kertaa, mutta siltikään en vain voi saada siitä tarpeekseni! Viime kerrasta on tosin vierähtänyt jo tovi, melkein kolme vuotta, joten nyt onkin jo aika päästä nauttimaan ihanista Italian herkuista ja kulttuurista. Shoppailuja tietenkään unohtamatta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)