5/21/2013

Hiukset kunnossa kohti kesää

 Oikein ihanaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! 

Sain kuin sainkin napattua muutaman kuvan uusista hiuksistani. Pituutta lähti ainakin 10 cm ellei hieman enemmänkin ja täytyy todeta, että tykkään ihan todella paljon! Lisäksi laitoimme tyvivärin sekä raitoja. Nyt on siis kesähiukset valmiina! Näitä onkin nyt paljon helpompi pitää kuosissa. Lisäksi täytyy myöntää, että hiukseni olivat kyllä aika huonossa kunnossa. Latva oli ohut ja erittäin kuiva. Nyt hiukseni ovat paljon terveemmän näköiset ja hyväkuntoiset. Voi vitsit miten tykkäänkin näistä -ja sehän taitaa ollakin se tärkein juttu! :)Onko teillä kesähiukset jo kunnossa vai menettekö ihan samalla letillä ympäri vuoden? Itsehän harvemmin teen mitään näin "radikaalia". :D

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mulla on sama prosessi edessä huomenna. Toisaalta himoitsen kevyttä kesätukkaa, toisaalta en haluaisi luopua pituudesta...eiköhän se mene tänä vuonna siihen perinteiseen, eli kuivimmat latvat pois mutta muuten malli pysyy samana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin tosiaan kamppailin saman kysymyksen äärellä. Olin kasvattanut hiuksiani jo melkein kaksi vuotta, joten en meinannut raaskia luopua niistä. Nyt kuitenkin tuntui, että olisi aika kokeilla vähän uutta. :) Se auttaa jo paljon kun kuivat latvat saa pois, usein hiukset näyttävät sen jälkeen jopa pidemmiltä! Joten suunnitelmasi kuulostaa oikein hyvältä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on Zarasta hankittu ja yksi lemppari kesätopeistani. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)