5/26/2013

Easy like Sunday morning

 Sunnuntai aamu, viikon paras päivä ja hetki. Ei ole kiire minnekään, voi rauhassa nukkua vähän pidempään kuin yleensä ja nauttia aamupalaa oikein pitkän kaavan kautta. Siispä olin odottanut tätäkin sunnuntaita. Saan rauhassa aikaa itselleni, nauttia kahvista ja lukea blogeja, kölliä sängyssä liian pitkään lämpimien vällyjen alla. Tiesin, että saan päivän vain olla rauhassa itsekseen, poikaystävän lähtiessä jo heti aamupäivästä omiin menoihinsa. 
Mutta, aamu ei ihan lähtenyt käyntiin toivomallani tavalla. Heti silmät avattuani tunsin, että olin kauhean väsynyt, olinhan toisalta tullut vasta aamuyöstä kotiin. Yritin nukkua hieman lisää, mutten saanut unta. Päätin nousta ylös. Olin hieman pöhnäinen ja kärttyinen. Ennen kuin avopuolisoni lähti, saimme pienen kinankin aikaiseksi, tosi kiva! Juurikin sellainen sunnuntai kun olin ajatellutkin. ;)
Yleensä meillä on leppoisa ja mukava tunnelma viikonloppuisin, mutta tämä oli kyllä poikkeus.

Ulko-oven kolahtaessa kiinni, päätin, että ei aamun tarvitse pilata koko päivää! Siispä keitin kahvia, hörpin ekan kupillisen jumittaen sängyssä ja katsellen ikkunasta ulos. Sitten valmistin itselleni pikaisen aamupalan ja nautin sitä samalla kun lueskelin lehteä vällyjen seassa. Johan tuli parempi fiilis!


Aamupalaksi söin jogurttia (maidotonta ja soijatonta Yosaa, superhyvää, suosittelen) marjojen ja myslin kanssa. Toinen kuppi kahvia ja poretabletti. Energiaa tuli oiva annos lisää ja mielikin virkeni. :)

Joskus näin, ei aina mene ihan suunnitelmien mukaan ja omia fiiliksiä on vaikea ennustaa. Melkein väärällä jalalla nousin sängystä ylös, mutta sain kun sainkin pelastettua päivän. Tästä jatkan kotiaskareiden pariin ja taidan kyllä nukkua pikku päikkäritkin, tekee varmasti ihan hyvää! ;)

Oikein leppoisaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)