5/23/2013

Valinnanvaikeus


Minuun on iskenyt kamala valinnanvaikeus. Olen nimittäin päättänyt hankkia uuden laukun, niin kuin hetkin sitten kirjoittelinkin. Tarvitsen arkikäyttöön sopivan laukun, joka olisi rento, mutta tyylikäs. Louis Vuittonin Alma ei ehkä ole rento, mutta tyylikäs se ainakin on. Kovasti olen tykästynyt Louis Vuittonin Artsyyn, mutta yksi asia mietityttää. Tykkäänkö siitä vielä muutaman vuoden päästä? Laukun hankin palkintona itselleni ja olisi ikävää jos en siitä tykkäisi ja päätyisin sen joskus myymään. Olisi hienoa jos laukku kulkisi matkassani pitkään. Mulberryn Alexa on monella, mutta se ei haittaa, sillä mielestäni se on hyvinkin ajaton. LV:n Palermostakin olen alkanut kovasti pitämään, mutta onko se sittenkään ihan "minun" laukku? Hmm. Vaikeita päätöksiä ;)
Onneksi tämän asian kanssa ei ole mikään kiire, sillä ajattelin palkita itseni vasta ensi kuussa, sillä silloin vietän syntymäpäiviäni. Ja mikäs sen parempi tapa lahjoa itseä kuin hankkia uusi laukku? 

Mikä on teidän lempilaukkunne? Onko samoja haaveita, vai jotain ihan muuta?

6 kommenttia:

 1. Ihania laukkuja nämä kaikki:) Tällä hetkellä oma lempilaukkuni taitaa olla Mulberryn Medium Lily:) Mustana sen jo omistankin, nyt haaveilen vielä toisesta Lilystä eri värissä. Ei taida auttaa muu kuin suunnata Mulberrylle ja palkita itseäni hieman myös;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on! :) Oiii se on kyllä ihana laukku sekin. En yhtään ihmettele, että haaveilet siitä jo toisessa värissä -itsellänikin on käynyt myös se laukku mielessä, mutta nyt hakusessa on vähän isompi laukku. :)

   Poista
 2. Oi paras tapa lahjoa itseä on uusi laukku!:) Kaikki laukut ovat ihania, joten en ihmettele jos on valinnanvaikeus:/

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä! :) En kyllä mitenkään osaa päättää noiden laukkujen väliltä. :D

   Poista
 3. Artsy on monipuolisin ja minunkin yksi mietinnän paikka. Tosin tällä hetkellä eniten tarve on laukulle, jonne mahtuu läppäri ja joka menee olan yli. Ei siis mikään noista enkä tiedä mikä se olisi. Nimim. Fillarilla ilman koria/tarakkaa töihin kulkeva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artsya olen kyllä eniten miettinyt! Ja monta kertaa ihastellut kun sellainen on jossakin vastaan tullut. :) Olisi aika kätevä arkilaukkuna. Tuo olan yli -malli olis kyllä todella hyvä juurikin pyöräilyn kannalta. Itsellänikään ei ole koria pyörässä, joten yksi ainoa laukku sopii sen kanssa käytettäväksi, ei kovin kätevää. ;) Pradalla olen nähnyt ihania tote -mallisia laukkuja joissa on myös pidempi hihna niin saa kivasti olan ylikin kannettua. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)