5/25/2013

It's weekend!
Ah, ihanaa on vihdoin viikonloppu! Tässä eilisen ekstempore uloslähdön asua. Olin juuri päässyt töistä kun äitini soitti ja kutsui minut seurakseen eräisiin juhliin. Eipä minulla ollut illan varalle muitakaan kummoisempia suunnitelmia, joten päätin lähteä seuraksi. Siispä kävin vain kotona nopeasti kääntymässä, joten laittautumiselle ei jäänyt kovinkaan paljon aikaa. Vaihdoin vain paidan bleiserin alta puhtaaseen silkkipaitaan ja ballerinat vaihtui korkoihin, jonka jälkeen illan asu oli valmis! Kerrankin vaatteiden vaihto sujui näin helposti. ;)

Tänään on tiedossa lisää juhlintaa, joten aika juhlatäyteinen viikonloppu sanoisin. Puhumattakaan sitten ensi viikonlopusta, jolloin juhlitaan yhtä jos toista valmistujaa, eniten niitä valkolakkisia. :) Siitä puheen ollen, pitäisikin alkaa kohta miettimään, löytyykö vaatekaapin uumenista jokin vanha mekko vaiko pitääkö suunnata kaupoille. Taidan olla hieman myöhässä asia kanssa, niin tyypillistä. ;)

Mutta nyt suuntaan vaatteiden vaihtoon ja kauppaan, sillä kohtahan pitää jo lähteä. Oikein aurinkoista ja mukavaa lauantaita! Ihanan kesäinen ilma muuten. <3

4 kommenttia:

 1. Nuo hiuksesi ovat tosi kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! :) Itsekin kyllä pidän niistä päivä päivältä enemmän, ovat niin helppohoitoiset.

   Poista
 2. Menen vkl:na ostamaan uutta kameraa. Onko tuo sun Pen? Jos, niin mikä malli? Nimim. Kolmosen ja vitosen välissä lilluva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on joululahjaksi saamani Pen Mini E-PM1. Olen tykännyt todella paljon, tosi helppo käyttöinen ja loistavan kokonsa puolesta usein laukussa mukana! :) Haluaisin tosin paremman objektiivin ja sen ajattelinkin hankkia tässä jossain vaiheessa. Voin siis suositella Peniä lämpimästi! Tästä ei kyllä tainnut olla sulle yhteen apua kun eri malleja olet katsonut ;)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)