5/28/2013

Matkaan lähden

No nyt on sitten matkakohde viimein valittu! Muutama postaus takaperin pohdin, että minne sitä kesälomalla lähtisi. Oikeastaan vaihtoehdot löytyivät saman maan sisältä. Mutta tosiaan, nyt on vihdoin kohde valittu ja päätetty, enää puuttuu vain lennot! Lomalla lähdemme poikaystäväni kanssa kohti Italiaa ja tarkemmin ottaen paikaksi valikoitui Italian Marche. Se sijaitsee Italian keskiosassa "oikealla" puolella kun katsoo karttaa. Marche muodostuu viidestä maakunnasta ja sen pääkaupunki on Ancona. Toscana olisi ollut toinen vaihtoehtomme, mutta siellä on tullut käytyä jo moneen otteeseen, joten on kiva nähdä aivan uusi paikka. Lisäksi heinäkuun paahtavan helteen takia on ihanaa, että vieressä on meri, jossa voi käydä viilentymässä. Marche kun sijaitsee Adrianmeren rannalla. Toscanassa kun ei tätä mahdollisuutta olisi kovin lähellä ollut! Parasta on se, että asuntomme Marchessa sijaitsee aivan meren rannalla, välissä on vain pieni tie, joten sinne rannalle ei tosiaan ole lainkaan pitkä matka.

Nyt kun päätös kohteesta on tehty, olen jo ihan malttamattomana suunnitellut meidän tulevaa matkaa. Sovimme jo poikaystäväni kanssa, että lomalla otamme ihan rennosti, ilman kauheaa pakkoa tehdä mitään. Se kun tulee meille molemmille hyvinkin tarpeeseen.
 Viime kesänä vietimme vain "mökkikesää" täällä Suomessa, joten on ihana päästä jonnekin lämpimään. Rakastan lämpöä, uimista ja rantaelämää ja olenkin aikamoinen auringonpalvoja. Viime vuosina olen kyllä yrittänyt varjella ihoani ja käyttänyt kunnon suojakertoimia, toisin kun nuorempana. Silloin ystävieni kanssa levitimme iholle vain babyöljyä, aurinkorasvoista ei ollut tietoakaan. Huh, onneksi olen tullut järkiini!

kuvat lainattu googlesta

Lomaan on siis vielä hetki aikaa ja sitä ennen onkin luvassa niin mökkeilyä kuin töidenkin tekoa. 
Onko teillä lomasuunnitelmat jo selvillä? Oletteko käyneet Marchessa tai muualla Italiassa?


2 kommenttia:

  1. Voi että kun on kauniit maisemat! Italia on muutenkin ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun vain jo pääsisi noihin kuvien maisemiin. ;) Italia on munkin mielestä kyllä todella ihana <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)