5/03/2013

Toukokuu

Uskomatonta miten nopeasti aika menee. Nyt olemme jo toukokuun puolella ja kesää kohden mennään huimaa vauhtia! Ilmat ovat hellineet upealla tavalla viime päivinä. Aurinko sen kun jaksaa joka aamu piristää. :)

Meidän vappu sujui oikein kivoissa merkeissä. Loistava kesäkauden aloitus! Ainoa miinus oli se, että olin vappuna hieman kipeänä. Eilen lääkäri sitten määräsi poskiontelontulehdukseen antibiootit, joten paraneminen voi ehkäpä vihdoin alkaa. Olemus on siis viime päivinä ollut hieman nuutunut, joten postaustahtikin on ollut varsin laiska. Mutta nyt taas paremmat fiilikset, joten eiköhän tämä tästä!


Vappuaattona poikaystävä ilhadutti ihanilla Afrikan liljoilla! Loistavat "vappukukat" korvasivat hyvin vappupallon. ;)
Vappupäivänä kannoin kameraa mukanani tarkoituksena ottaa kuvia, mutta kuinkas kävikään. Kun avasin kameran ja olin ottamassa kuvaa, kamera vilkkui "akku loppuu" -tilaa. Sain siis vaivaisen yhden kuvan koko vapusta! Ensi kerralla pitää ensimmäiseksi tarkistaa pitääkö akku ladata ennen sen mukaan ottamista. Arghh. :D


Toukokuuni on muuten alkanut varsin terveellisissä merkeissä. Tänäänkin tein itselleni todella herkullisen tonnikalasalaatin. Varsinkin puolikuntoisena on hyvä saada paljon vitamiineja kehoon. Tykkään kyllä muutenkin salaateista ihan mielettomän paljon! Voisin syödä niitä melkein päivittäin. :)

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä tonnikalasalaattikin herkulliselta! Se on kyllä myös oma salaattiherkku, nopeaa ja helppoa. Nuo liljat ovat kauniita, niin tuommoisia värikkäitä ja kesäisiä jopa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin nopeuden ja helppouden takia itsekin tonnikalasalaatista tykkään! Ihan ensi kertaa sain Afrikan liljoja, aikaisemmin en ole edes noteeranut niiden olemassa oloa. Mutta tosiaan, kovin kauniita ovat kylläkin! :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)