4/29/2013

KevätsiivousNyt kun toukokuu kolkuttelee jo ovella, on kevätsiivouksen tekeminen jo ihan viimeistään ajankohtaista. Usein saan sellaisen siivouspuuskan, että jos vain aikaa on, siivoan koko kodin lattiasta kattoon ja järjestelen samalla myös kaikki kaapit. Aika on ollut viime päivinä hieman kortilla, joten siivouksen aloittaminen on vääjäämättä jäänyt. Olen kuitenkin aina hyvän sauman sattuessa järkkäilyt talvisempia vilttejä ja tuikkuja hyllyjen uumeniin, jotta yleisilme edes vähän kevenisi. Niinpä sohvammekin on saanut hieman uusia tyynyjä koristeeksi. Ihastuin mustavalkoraidallisiin tyynynpäällisiin piipahtaessani Kodin 1:ssä. Antaa vähän särmää valkoiseen kotiimme, olematta kuitenkaan liian raskas. 

Vielä olisi sisustuspuolella vaikka mitä hankittavaa ja tehtävää. En kuitenkaan jaksa ottaa asiasta liikaa stressiä, vaan tykkään siitä, että saan ajatuksen kanssa miettiä ja punnita erilaisia vaihtoehtoja. Nyt kuitenkin valon lisääntyessä sisustuskärpänen on puraissut oikein kovaa. Isoa parveketta on mielettömän ihana päästä laittamaan ja eteisen uudelleen järjesteleminen houkuttaa todella kovasti!
"Joudun" silti muutaman päivän malttaa mieleni ja rentoutua vapun vieton merkeissä. ;) Sitä vappuasua pitäisi jo pikkuhiljaa alkaa suunnittelemaan, jotta välttyisin viime hetken paniikilta!

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei tullut sitä viime hetken paniikkia:)
  Hauskaa vapunpäivän iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein vältyin paniikilta, mutta onneksi avomies oli kärsivällinen ja odotti kun minä pähkäilin kaapin edessä! ;) Kiitos, ihanaa kun nyt on jo toukokuu. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)