6/07/2013

RaitakausiOlen tehnyt sellaisen havainnon, että minulla on selvästikin meneillään jokin raitakausi. Raidat ovat jo pitkään olleet osana pukeutumistani, varsinkin kesäisin, mutta nyt se on hiipinyt myös sisustukseemmekin. Ensin hankin mustavalkoraidallisia sohvatyynyjä, sitten ostin uudet lakanat harmaa-valkoraidallisena ja nyt eilen hankin uudet pöytätabletit ja nekin oli sattumalta harmaa-valkoraidalliset. Ajattelin laittaa ne parvekkeelle, kunhan löydämme sen sopivan pöytäryhmän. Nämä eivät ole mitenkään tietoisesti hankittuja vaan juurikin ihan sattumalta tajusin eilen illalla tämän yhteyden. Eipä raidoissa mielestäni ole mitään vikaa -päinvastoin! Varsinkin kesäisin pidän niistä todella paljon, mutta ehkäpä seuraava hankinta voisi kuitenkin olla sitten ihan yksivärinen? 

Vielä jäi vähän kaihertamaan eilen näkemäni ihana valkoinen tarjotin, se olisi todella kätevä ja vieläpä nätti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sen avulla olisi helppo kantaa kahvit ja aamupala parvekkeelle tai leppoisana sunnuntaina jopa sänkyynkin. Ensi kerralla on kyllä napattava mukaan kun jotakin mieluista löytyy, niin ei jää sitten harmittamaan. :) Nyt onkin tullut hieman sisustuspainoitteisia postauksia peräkkäin, toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneet!


4 kommenttia:

  1. Raidat on ihania! Niissä on sellaista simppeliä tyylikkyyttä. Ja mä en väsy ikinä sisustuspainotteisiin postauksiin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on! Heh, no kiva kuulla. Niitä sisustuspainotteisia postauksia on kyllä varmasti tulossa lisääkin. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)