6/11/2013

Viime vuotinen sisustuslöytö Pentikiltä

 Sunnuntaina otamme auton nokan kohti Lappia ja tarkemmin ottaen Posion liepeillä olevaa mökkiämme. Aikeissa on viettää koko juhannusviikko Lapin kauniissa ja aika karuissakin maisemissa. Mökkimatkaan kuuluu aina jo perinteeksi muodostunut reissu Posiolla sijaitsevaan isoon Pentikin myymälään. Viime vuonna kävimme siellä juhannuspäivänä, mutta tänä vuonna kun aikaa on enemmän menemme sinne varmasti jo aikaisemmin. Mukaan tarttuu joskus vähän pienempiä ostoksia ja joskus sitten vähän isompiakin. Kerran äitini raahasi sieltä jopa tuolin mukanaan. 

Viime vuonna bongasimme hyvässä alennuksessa olevat pienet sivupöydät. Pöydän kansi toimii myös tarjottimena ja "pöytää" voi silloin käyttää säilytyskorina vaikkapa vilteille ja tyynyille. Nappasimme silloin kaksi viimeistä pöytää ja äitini taisi viedä omansa toiselle mökillemme. Minun pöytäni sijaitsee tällä hetkellä olohuoneessa sohvan vieressä. Aikaisemmin sen paikka oli yöpöytänä ja siihen tarkoitukseenkin sen silloin ostin. Mutta nyt uudessa kodissamme se on löytänyt paikkansa olohuoneen puolelta. 

Tänä vuonna ajattelin Pentikiltä katsastaa lampunjalkoja. Sellaisen kun tarvitsemme eteisen lipaston päälle, varsinkin sitten taas kun päivät eivät ole näin valoisia! Lisäksi tarvitsemme maljakoita ja Pentikiltä löytyy monta kaunista yksilöä. Niitä olenkin jo moneen otteeseen niin netistä kuin liikkeissäkin ihastellut. Usein se on kyllä niin, että kun jotakin tiettyä etsii, niin sitä ei kyllä silloin löydä. Toivon kuitenkin, että onni olisi matkassa ja ainakin sen lampun sieltä kotiuttaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)