6/16/2013

LOMANo niin tämä neiti on nyt vihdoinkin lomalla! Fiilis on kyllä todella korkealla, sadesäästä huolimatta. Loma alkoi tänä aamuna maittavan brunssin merkeissä ystävien kanssa. Brunsseilimme Fazerilla ja muutama tunti hurahtikin ihan supervauhtia. Nyt tulin nopeasti kodin kautta ja suoritin juuri äsken viimeiset pakkailut ennen Lapin reissuamme. Välipysähdyksen teemme Juväskylän lähellä, jossa yövymme yhden yön. Viime vuonna ajoimme suoraan Kuusamoon ja täytyy kyllä sanoa, että aika rankkaa oli. Nyt siis emme aja ihan suoraan vaan huomiselle jää "vain" noin 6 tuntia ajomatkaa.

En varmaankaan pääse netin ääreen tulevan viikon aikana ja ihan hyvä niin. Palailen sitten ensi sunnuntaina lomakuvien kera! Ihanaa juhannusviikkoa kaikille ja oiken mukavaa juhannusta myös. :) 

P.S Eikö ole upeita ruusuja? Sain ne maanantaina poikaystävältäni erään aika ihanan tilaisuuden yhteydessä. <3 Mutta siitä lisää sitten paremmalla ajalla. ;) Harmi vain, että jouduin niitä aika paljon leikkaamaan kun en omista niin pitkää maljakkoa. Olivat nimittäin ihan mielettömän pitkiä! On ne kyllä todella kauniita noinkin. 

2 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit! :)