6/25/2013

Mökkimatkalta mukaan tarttunuttaNiinhän siinä tänäkin vuonna kävi, että mökkireissulta emme palanneet ihan tyhjin käsin. Pentikillä tuli vierailtua ihan muutamaankin kertaan, sillä osa porukastamme ei ollut vielä tullut silloin kun ensimmäisen kerran siellä kävimme, joten uudestaan oli sitten heidän kanssaan mentävä. :) Jo ensimmäisellä vierailulla kiinnittyi huomioni muutamaan lampunjalkaan. Vaihtoehtoja oli pari ja yön yli mietittyäni teinkin jo päätöksen, että minkä lampunjalan haluaisin sieltä seuraavana päivänä kotiuttaa. 

Olen jo useaan otteeseen ihastellut Pentikin kauniita lampunjalkoja, mutta jostain syystä ei selllaista ole kuitenkaan tullut ostettua, paitsi nyt. Poistotuotteena myynnissä ollut Manhattan -niminen lampunjalka oli todella kaunis sekä alkuperäishintaansa nähden hyvin edullinen, joten se oli sitten ehdottomasti napattava mukaan. Toinen vaihtoehto oli vähän sirompi, mutta jotenkin tykästyin enemmän tähän hopeiseen ja hieman massiivisempaan versioon. Varjostimen ostimme myös samalla reissulla. Eli nyt oon taas yksi listalla jo pitkään ollut sisustushankinta tullut tehtyä! Lampunjalka on löytänyt jo paikkansa eteisen piirongin päältä, minne sitä jo heti ostohetkelläkin kaavailin. Enää puuttuu eteisestä se matto! Ja se olisikin tarkoitus hankkia ihan tässä lähi aikoina.
Lisäksi ostin meille ison lasisen vaasin, sillä sellainen on jo pitkään meiltä puuttunut. Tuskailen aina kun saan joskus pitkävartisia kukkia ja joudun ne sitten kuitenkin lyhentämään ihan nysiksi, sillä trapeeksi korkeaa maljakkoa ei meillä ole aikaisemmin ollut. Nyt on sekin sitten hankittuna, enää puuttuu vain ne kukat. ;)

6 kommenttia:

 1. Siis ihania (: oon niin täpinöissäni ku nään valkosta, meillä kun koti lähes valkoinen! Ihania kuvia, siis ihan yli ihania, näitä on kiva kattoo ku joissain blogeissa on niin epäselviä ja tylsiä kuvia että menee heti mielenkiinto (: ihana blogi sulla, niin valosa ja positiivinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen aivan hullaantunut valkoisesta, kerrassaan raikas ja ihana väri! Suurkiitos ihanasta kommentistas Emilia. :)

   Poista
 2. Tuo lampunjalka on niin hieno! Klassisen kaunis :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos J! Itsekin olen varsin tykästynyt siihen. :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia, ja tuo värimaailma on ihana! Olen muuten haaveillut tuosta samasta lampunajalasta jo jonkin aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna! :) Heh, en taida siis olla ainut joka on kuolannut tuon lampunjalan perään. Harmi vain, se taitaa lähteä pian kokonaan pois tuotannosta.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)