6/13/2013

Ihan puhki

Enää kaksi päivää loman alkuun! Olen kyllä ihan lopussa ja malttamattomana odottelen jo alkavaa lomaani. Tänään töistä tulessani olin kyllä niin väsynyt, tuntuu kuin joku olisi kumauttanut minua päähän. Siitepölyt ovat varmasti väsymykseeni isoin syy, kesä on osittain minunlaiselle allergikolle aika rankkaa aikaa. Otin sitten "pienet" päiväunet heti töistä päästyäni, sillä silmät eivät meinanneet pysyä auki. Nyt hetki sitten heräiltyäni tajusin, että pitää alkaa pakkaamaan ensi viikon Lapin matkaa varten! En kyllä voi sanoin kuvailla miten paljon ensi viikkoa olen odottanut. Päästä sinne luonnon helmaan ja nauttia mökkeilyn ihanuudesta. ;) No, ainakin siitä rauhallisuudesta, luonnosta, hyvästä ruoasta ja saunomisesta. 

Kuvissa näkyy eräs asu hieman viileämmältä päivältä. Housut ostin hetki sitten Zarasta ja ovat kyllä nousseet lemppareikseni. Beiget housut minulta muutenkin puuttui. Toppi on sekin Zarasta, ostettu jo muutama vuosi sitten. Silkkitoppi oli ihanan kepeä paksumman bleiserin alla. Aleista olisi tarkoitus kerryttää vaatekaappini antia hieman lisää, sillä olen huomannut muutaman oleellisen asia sieltä puuttuvan. Pientä ostoslistaa on siis jälleen tehtävä!

Nyt jatkan kotiaskareiden parissa, pyykkikone laulaa ja ruoanlaitto odottaa. 
Mukavaa torstai-iltaa kaikille! Huomenna alkaa taas viikonloppu. :)

8 kommenttia:

 1. ei oo ikinä käynyt mielessäkään, että tää kevät/kesäväsymys vois johtua allergiasta, mutta nytkun toit asian ilmoille, niin hyvinkin järkeenkäypää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Ei kyllä ihan heti tule mieleen, mutta ainakin omalla kohdalla uskon vahvasti väsymykseni siitä johtuvan.

   Poista
 2. Onpas kiva kokonaisuus. Juuri sopiva viileämpään kesäpäivään :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ballerinat :> Tuo väri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat erään Ranskan matkan tuomisia ja muutaman vuoden takaa! Edelleen kyllä ihan loistokunnossa. :)

   Poista
 4. Oi, sinäkin olet päässyt jo lomailemaan? Rentouttavaa lomaa! :) Olen myös miettinyt allergian mahdollisuutta, kun flunssa ei lähde millään ja olo on todella vetelä jatkuvasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, lomalla ollaan vihdoinkin! :) Kiitos kovasti, tätä on kyllä jo hetken aikaa odoteltukin. :) Allergia voi olla hyvinkin mahdollista, ihan melkein samat oireet kuin flussalla. Itselläni ainakin on yhtä tukkoinen olo kuin joskus flunssankin aikaan. Olo on myöskin ollut aika vaitonainen. Mutta lääkkeet ovat onneksi hieman auttaneet! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)